loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Serik’teki rüşvet skandalıyla ilgili suç duyurusunda bulundu

CHP Serik’teki rüşvet skandalıyla ilgili suç duyurusunda bulundu
Tarih: 29.06.2020 - 13:28
Kategori: Gündem

AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ile ilgili CHP suç duyurusunda bulundu.

AKP'li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, gerçekleştirilen telekonferansta daha önce görev yapan AKP'li belediye başkanının bir iş yerinden 500 bin lira aldığı ve bakanların konuya sessiz kaldığı gerekçesiyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile tartışma yaşamıştı. 

Daha önce konuyu Meclis gündemine getirren CHP'li vekiller bu kez suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer sosyal medya hesabından Serik’teki rüşvet skandalla ilgili suç durusunda bulunduğunu duyurdu. Aydın Özer suç duyurusunu  şu ifadelerle paylaştı: 

"Serik’teki 500 Bin Liralık Rüşvet İddiaları Hk. Serik Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Bakanlara soruyoruz; 500 bin liralık rüşveti uzun zamandır biliyor olmanıza karşın bunun soruşturulmasına yönelik bir tutumunuz olmadıysa bunun nedeni nedir?" 

Serik’teki 500 Bin Liralık Rüşvet İddiaları Hk. Serik Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk.
Bakanlara soruyoruz;
500 bin liralık rüşveti uzun zamandır biliyor olmanıza karşın bunun soruşturulmasına yönelik bir tutumunuz olmadıysa bunun nedeni nedir? pic.twitter.com/pGkrkz4H6s

— aydın özer (@aydinozer07) June 29, 2020

 

CHP Antalya Milletvekili  Rafet Zeybek de rüşvet skandlı ile ilgili olarak "Antalya Serik’te iki bakanın da dahil olduğu toplantıda ortaya çıkan rüşvet skandalının üzerinden günler geçmesine rağmen yapılan herhangi bir işlem göremedik. Rüşvet olayının üzerini örttürmeyeceğiz. Takipçisi olmaya devam edeceğiz" paylaşımında bulundu. 

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları