loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Şile'de Zeki Şen aday adaylığını açıkladı

CHP Şile'de Zeki Şen aday adaylığını açıkladı
Tarih: 30.07.2013 - 21:06
Kategori: Yerel

Zeki Şen Şile'nin yerlisi, bölgede ılımlı ilişkileri, saygın, saygılı, kişiliği ve çalışkanlığıyla tanınıyor.

Eski CHP Şile ilçe başkanı Zeki Şen 28 Temmuz 2013 Pazar günü saat:14.00'da belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı...

Zeki Şen Şile'nin yerlisi, bölgede ılımlı ilişkileri, saygın, saygılı, kişiliği ve çalışkanlığıyla tanınıyor.

Zeki Şen'in yaptığı açıklama metni;

"Değerli ilçe başkanı, parti emekçileri ve değerli dostlar, basın emekçisi kardeşlerim özellikle vurgulamak isterim ki, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hizmet etme heyecanımızı örselememelidir. Başka Türkiye yok, başka CHP yok ve başka Şile yok.Şile ve ülkemiz için çok ciddi bir süreç yaşıyoruz. Bu süreçte insanımızın CHP'nin kucaklayıcı olan ihtiyacı ortadadır. Dolayısıyla eşlerimizle çocuklarımızla gelerek, bizi öteki görenleri de kendilerini öteki gördüğümüzü düşünenleri de kazanarak İlçemizin her geçen gün daha da kötüye giden kaderine el koymalıyız. Derin bir Şile kardeşliği yaratarak orantısız güce karşı halkı galip getirmeliyiz. Kolay değil ama biz ne zorluklar gördük. Millet olarak bu zorluklardan ne zaferler çıkardık. Yine çıkaracağız.

Değerli örgüt emekçileri, kaynağını Allah'a olan inancımızdan, partimize, sizlere ve halkımızın şaşmaz vicdanına olan inancımızdan alan sabrımızla bu günlere geldik. Bu sabrımız bize CHP ve siyasal tarihin yazmaktan şeref duyacağı zaferler yaşatacaktır. 

Mazlum ve mahzun bırakılmış ilçemin makus talihini yenecek Şile kardeşliğini gerçekleştirip gerçek anlamda bir cennet Şile yaratacağız. Şimdi taşınması zor ve hiç kimsenin hissedemeyeceğine inandığım duygular içindeyim. Bir çıkış arayan bir lider aradığına inandığım ve nasıl ızdıraplar içinde yaşadığını bildiğim tüm Şile’li kardeşlerimi içimde hissediyorum. Sizleri ilçe halkımın bu çare arayışına katkı yapmanız için yanımda olmaya çağırıyorum. CHP ŞİLE İlçe Örgütümüz 30 kişilik bir kumpanya olarak algılanamaz. Partimizin Şile’de 30 bin kişilik sevgi ordusu kuracak potansiyeli vardır. Sevgi ordusunu biz kuracağız.

Bildiğiniz gibi ilçemiz en az %60 oranındaki nüfusu köylerimizde yaşamakta olup ilk defa oy kullanacaklardır. Bu her ne kadar iktidar partisinin avantajı olarak görülmeye çalışılsa da Şile/Oruçoğlu Köyü sakini ve köylerimizin uzmanı olarak sizi temin ederim ki birlik beraberliğimizle esasen nasıl bizim ve hem de büyük avantajımız olduğu ortaya çıkacaktır. Biz başaracağız.

Sayın Genel Başkanımızı, Belediye Başkanı olarak burada ağırlamaya güzide heyetinizin önünde söz veriyorum" dedi...

www.istanbulgercegi.com olarak Zeki Şen'e başarılar diliyoruz.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları