loading
close
SON DAKİKALAR

CHP ve İYİ Parti'den mahkeme kararına uymayan AKP'li belediyeye ortak tepki

CHP ve İYİ Parti'den mahkeme kararına uymayan AKP'li belediyeye ortak tepki
Tarih: 12.06.2020 - 13:24
Kategori: Yurt

CHP ve İYİ Parti Antalya milletvekilleri ve il örgütleri okul ve spor alanı yapılması için izin verilen bölgeye alışveriş merkezi kuran Aksu Belediyesi'nin mahkemenin yıkım kararına uymamasına tepki gösterdi.

Antalya Aksu Belediyesi, okul ve spor alanı yapılması için izin verilen bölgeye alışveriş merkezi yapılmasına göz yumdu. Mahkeme yıkım kararı vermesine rağmen belediye kararı uygulamıyor.

CHP ve İYİ Parti Antalya milletvekilleri yargının kararına uyulmamasına alışveriş merkezi önünde bir araya gelerek tepki gösterdi.

CHP PM üyyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yaptığı açıklamada, "Hakkında yargı kararları bulunan ve Sayıştay raporlarında dahi yer alan Antalya Aksu'daki usulsüz ticari alan kiralanmasına AKP'li belediye göz yummaya devam ediyor. Millet ittifakı olarak Aksu'da yaşanan bu hukuk tanımazlığa göz yummayacağız" dedi.

CHP Antalya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada da "Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili il başkanları olarak, milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte çarşının hukuksal olarak yıkılması gerektiğini, yerinde bir kez daha hatırlattık. Ranta ve talana her koşulda dur dedik, her zaman da dur diyeceğiz" denildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları