loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'de 4 Büyükşehir belediye başkan adayı açıklandı

CHP'de 4 Büyükşehir belediye başkan adayı açıklandı
Tarih: 14.12.2023 - 21:40
Kategori: Siyaset

CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel, 4’ü Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak üzere, 226 seçim çevresi için PM'nin karar aldığını açıkladı.

CHP PM toplantısı devan ederken Parti Sözcüsü Avukat Deniz Yücel açıkladı;

"Parti Meclisimizde bazı belediye başkan adaylarımız belirlendi.

Bugün 4’ü Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak üzere, 226 seçim çevresinde parti meclisimizde aldığımız kararla Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik.

Açıklayacağımız 4 Büyükşehirden 2’si zaten önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel tarafından ilan edilmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız;

İstanbul’u AKP’nin talancı belediyecilik anlayışından kurtaran ve halkçı belediyecilik anlayışıyla tanıştıran, Sayın Ekrem İmamoğlu,

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız ise, Ankara’yı parsel parsel satanlardan kurtaran, Ankara’yı sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştıran Sn. Mansur Yavaş.

Bursa ve Balıkesir İllerimizde de daha önce partimizin ve örgütümüzün, üzerinde mutabakata vardığı, ayrıca anketlerde de kazandığını gördüğümüz isimler parti meclisimizin kararıyla adaylaştı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Bozbey.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ise Sn. Ahmet Akın.

Değerli arkadaşlar,

Burada isimlerini sizlerle paylaşacağımız diğer belediye başkan adaylarımız ise geçtiğimiz hafta Parti Meclisi toplantımızda örgüte yetki verdiğimiz İl ve İlçelerle, yetki verilmemiş olsa bile İl ve İlçe örgütleri, milletvekili ve Parti Meclisi üyelerimizin üzerinde tam bir mutabakat sağladığı seçim çevreleridir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz, 2019’dan bu yana Türkiye’nin yarısını sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştırdık.

Türkiye’nin yarısı CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilmektedir.

Belediyelerimiz geçtiğimiz 4 yılda başta pandemi olmak üzere deprem-sel gibi doğal afet süreçlerinde, halkımızın yanında olmuştur.

Vatandaşımızın ihtiyaç ve taleplerini yüksek organizasyon yetenekleriyle hızlı bir şekilde karşılamışlardır.

İnanıyoruz ki 31 Mart seçimlerinde insan odaklı politikalarımızla vatandaşımıza, sıcak bir el uzatan belediyelerimizin sayısını arttıracağız."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları