loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’de parti içi eğitim çalışmaları

CHP’de parti içi eğitim çalışmaları
Tarih: 14.09.2012 - 10:37
Kategori: Siyaset

CHP'li Perihan Sarı Ankara, Antalya ve Kocaeli'de 'Eğitici Eğitimi' çalışmalarına başlandığını ve bu çalışmaların üç gün süreceğini belirtti...

CHP Genel Başkan yardımcısı Perihan Sarı Ankara, Antalya ve Kocaeli’de “Eğitici Eğitimi” çalışmalarına başlandığını ve bu çalışmaların üç gün süreceğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama şöyle ;

“Parti İçi Eğitim çalışmaları kapsamında, 30 Ağustos – 1 Eylül 2012 tarihleri arasında İzmir’de yapılan Eğitici Eğitimi’nin ardından, Ankara, Antalya ve Kocaeli’de de Eğitici Eğitimi programı başlıyor. Üç merkezde 14-16 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak Eğitici Eğitimi, üç gün sürecek.

Ankara’da yapılacak eğitime, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Ankara örgütlerimizden; Kocaeli’de yapılacak eğitime Sakarya ve Yalova örgütlerimizden; Antalya’da yapılacak eğitime Burdur ve Isparta örgütlerimizden üyelerimiz katılacak.

Sayın Etem Cankurtaran Ankara’da, Sayın Gürkut Acar Antalya’da, Sayın Sefa Sirmen Kocaeli’de, programa katılarak, kişisel deneyimlerini ve görüşlerini üyelerimizle paylaşacak.

Program, üç merkezde, üçer sınıf olarak sürdürülecek. Bu dönem eğitici eğitimi programına toplam 225 kişi katılacak. Değişik illerden, eğitimin yapılacağı illere gelen 54 eğitmen ve danışman programın yürütümünden sorumlu olacak.

Eğitici Eğitiminin alan çalışmasını ve uygulamalı yanını oluşturan “Sosyal Proje”lerini, tamamlayan üyelerimiz, temel üye eğitimi ile seçim görevlileri eğitimini yapmak üzere örgütlerinde Parti Eğitmeni olarak görev alacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı Antalya’da yapılacak programa katılarak, açılışını yapacak.”


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları