loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’den Ali Sarıçiçek’e 1000 bayrak

CHP’den Ali Sarıçiçek’e 1000 bayrak
Tarih: 26.07.2013 - 14:22
Kategori: Gündem

Oran, Gezi eylemleri sırasında bayrak satarken tutuklanıp 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan bayrakçı Ali Sarıçiçek’e destek amacıyla bin bayrak gönderdi...

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda paketlenen bayraklar Sarıçiçek’in evine gönderilerek teslim edildi. Sarıçiçek’in hukuk tanımaz bir baskı rejiminin kurbanı olduğunu belirten Oran, şunları söyledi:

“Evini geçindirmek için bayrak satarken, önce polis tarafından hakarete ve şiddete maruz kaldı, gözaltında kötü muameleye uğradı, örgüt üyeliğinden suçladılar, daha sonra da akıl almaz iddialarla hakkında 7 yıl hapis cezası istendi. Ali Sarıçiçek’in evini geçindirmekten başka ne suçu var? Tek bir insana zarar mı vermiş, bu ülkenin değerlerine mi saldırmış, ülkemizin bütünlüğüne mi kastetmiş? Masum insanların sadece muhalefette oldukları için bu kadar ağır yaptırımlarla karşılaştığı hiçbir ülke demokrat olamaz. Ali Sarıçiçek bugün bir semboldür, mağdur ve mazlum olmuştur. Biz de CHP olarak mağdur olan bu vatandaşımıza evini geçindirmesi, evlatlarına bakması, evinin bacasının tütmesi için karınca kararınca bir destek verdik. Ramazan ayının hoşgörü ikliminin herkesi sarmasını, herkesin zalimlikten uzaklaşmasını ve mağdurlara, mazlumlara destek olmasını istiyoruz.”


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları