loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den Egemen Bağış'a kınama

CHP'den Egemen Bağış'a kınama
Tarih: 28.07.2012 - 16:00
Kategori: Siyaset

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Karabat, Bağış 27 Temmuz’da yaptığı konuşmasına ithafen bir kınama yazısı gönderdi...

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, Egemen Bağış 27 Temmuz’da Kayaşehir'de yaptığı konuşmasında ki , ‘’Onlar atam izindeyiz derken, sadece izine çıkmayı anladılar.” Söylemine yönelik kınama yazısı yayımladı.

Karabat,  Egemen Bağış’ın Kayaşehir mitinginde yaptığı konuşma için, gaflet tanımı yaparak,  diğer AKP’lilerin yaptıüı gibi bir dil sürçmesidir” dedi.


Karabat, yazısına şu şekilde devam etti:


“Bakan’ın övünerek anlattığı Kayaşehir’ de neler yaşanıyor sanırız bilgi sahibi değildir; sokağa dökülen yüzlerce Kayaşehir’ liden habersizdir. Kayaşehir’ de neler yaşandığını dilerse Sayın Bakana anlatırız. Kimlerin nasıl konut ve emlak zengini olduğunu, konut aidatlarını, yönetim sorunlarını, sosyal donatı sorunlarını, 1 yıllık konutların nasıl çürümeye yüz tuttuğunu anlatırız. Kayabaşı köylülerinin TOKİ tarafından nasıl hak kaybına uğratıldığını anlatırız. Ramazan meydanlarını miting meydanlarına çevirmek siyasi ve dini anlayışımıza uygun değildir. Atatürk’ ün bu alanlarda Sayın Bakan tarafından garnitür gibi kullanılması ise Başakşehir halkı ve örgütümüz tarafından hoş karşılanmamıştır.”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları