CHP’den Fatih Tezcan’a suç duyurusu

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından Atatürk hakkında 'işgalcilerle işbirliği yaptı' diyen Atatürk ve cumhuriyet düşmanı Fatih Tezcan'a suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Atatürk ve cumhuriyet düşmanı Fatih Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayar, "Sabıka kaydında çocuk kaçırma, tehdit, yaralama, resmi belgede sahtecilik de bulunan bu densiz hakkında Ulu Önder Atatürk hakkında söylediği aşağılık sözlerden dolayı Antalya İl örgütü olarak suç duyurusunda bulunacağız" dedi.
Bayar, Tezcan'ın tweetinin görselini paylaşarak, "Bu şarlatanı kim koruyor? Her ağzını açtığında Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere cumhuriyetin önderlerin kin kusup hakaretler yağdıran bu meczup hakkında söylediği aşağılık sözlerden dolayı suç duyurusunda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












