loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den İmamoğlu'nu hedef alan Bahçeli'ye tepki

CHP'den İmamoğlu'nu hedef alan Bahçeli'ye tepki
Tarih: 24.11.2020 - 15:31
Kategori: Siyaset

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada, İstanbul'da bulaşıcı hastalıktan hayatını kaybeden kişi sayısını açıklaması üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Bahçeli, "Vaka ve vefat sayıları ile ipe sapa gelmez görüş paylaşanların niyetleri kötüdür. İBB Başkanı'nın laçka açıklamalarının itibar edilecek hiçbir yanı yoktur. Böylesi bir dönemde siyasi çıkar peşinde koşmak gafilce bir yaklaşımdır. Sağlık Bakanımızın geceli gündüzlü mücadele ederken, belediye işlerinden başka işlere burnunu sokan bu kendini bilmezin amacı nedir?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin sözlerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan tepki geldi. Torun, "Sarayın sözcüsü yine meydana çıkmış. Siyasi hayatlarını CHP’ye laf yetiştirip, her koşulda Sarayı desteklemeye adayanlardan bu millete fayda gelmez" dedi.

Torun'un açıklaması şöyle:
"Yoksulluk içinde canıyla boğuşan halkımız için söyleyecek tek sözünüz yok mu? Bahçeli, işi gücü bırakıp belediye başkanımıza laf söyleyeceğine, neresinden tutsanız elinizde kalan sağlık yönetimini tenkit etmelidir. Virüs kadar tehlikeli olan, halka doğru bilgi veren belediye başkanımız değil, millete yalan söyleyen yönetim anlayışıdır."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları