loading
close
Dolar: TL
Euro: TL
Sterlin: TL
SON DAKİKALAR

CHP'den kurumlara ziyaret

CHP'den kurumlara ziyaret
Tarih: 30.08.2012 - 15:28
Kategori: Yerel

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekilleri Başakşehir'deki Resmi Kurumları ve İş Dünyası Temsilcilerini Ziyaret Etti...

CHP İstanbul milletvekilleri TBMM Plan-Bütçe Komisyonu üyesi Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi Süleyman Çelebi, ilçedeki resmi kurumları ve iş dünyası temsilcilerini ziyaret etti. 

Ziyaretlerde milletvekillerine CHP İlçe Başkanı Özgür Karabat, Belediye Meclis Üyesi Kazım Özeren, İlçe Sekreteri Hayrettin Özbakır, Başkan Yardımcıları Av.Özgür Parmaksız, Ali Yıldırım ve Ayça Gültekin ile Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dikbaş eşlik etti.

Ziyaretlerin ilk durağı Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüydü. Ekrem Güneyisi’nin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanmasından sonra ilçe emniyet müdürlüğüne atanan Murat Başıbüyük CHP heyetini sıcak bir şekilde karşıladı. Emniyet müdüründen ilçe hakkında bilgi alan milletvekilleri, emniyet mensuplarının özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik meclis ve parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Heyetin ikinci ziyaretinin adresi Başakşehir Kaymakamlığıydı. Kaymakam Sn. Cevdet Can ilçe hakkında heyeti bilgilendirdi.

Kaymakamlıktan ayrılan heyet İkitelli Organize Sanayi Bölge Başkanlığının yeni hizmet binasında Başkan Vekili Sn. Nihat Tunalı ile buluştu. Yeni hizmet binasını hayılrlı olması dileğinde bulunuldu. 30.000 işyerinin bulunduğu OSB’nin sorunlarını dinleyen heyet , özellikle işyerlerinin tapu kayıtlarına Arsa Ofisi (TOKİ) tarafından işlenen “Tezyid-i Bedel Şerhi” probleminin çözümü için gayret sarfedileceği sözünü verdi. Milletvekilleri bu probleme ilişkin belge ve bilgileri yazılı ve dijital ortamda teslim aldı. CHP heyeti, öğle yemeğini İOSB Başkan Vekili ile birlikte yedikten sonra OSB hizmet binasından ayrıldı.

Daha sonra sırasıyla TrikoCenter, Deparko ve İstoç site yönetimleri ziyaret edildi . Bu sitelerin yönetim kurulu başkanları Sn. Zeynel Altunay, Sn. Mehmet Zengin ve Sn. Nihat Kemalbay sitelerinde yerleşik işyerlerinin sorunlarının yanısıra ülke siyaseti ve CHP’den beklentileri konusunda bilgi verdi.

CHP heyeti ve ziyaret edilen kurum/kuruluşlar bakımında oldukça verimli geçtiği gözlenen ziyaretlerden sonra, CHP milletvekilleri, CHP ilçe başkanı Özgür Karabat tarafından ilçemizden uğurlandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları