loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Akar Derince'deydi

CHP'li Akar Derince'deydi
Tarih: 13.09.2012 - 13:16
Kategori: Siyaset

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Derince’ deydi...

Akar önce liman yolundaki kooperatifleri gezdi. Kurulması planlanan beton santralinin zararlarını anlattı. Daha sonra ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.


CHP İlçe Başkanı Hakan Savaş, Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri Milletvekili Haydar Akar’a eşlik etti. İlk olarak liman yolunda bulunan nakliye kooperatifleri ziyaret edildi.


Kooperatifler santrale karşı


Liman yolunda kooperatifçiler ile bir araya gelen AKAR kooperatifler karşında bulunan alana kurulması planlanan beton santrali için Kooperatifçiler mevcut yolun trafiği kaldırmadığı, trafik açısından sıkıntı olacağını, çevre kirliliği yaratacak santrali istemediklerini kaydettiler.  Milletvekili Haydar Akar’da “çok kurulması gerekiyorsa başka bir yere kurulabilir. Kocaeli’de artık yaşamsal alanların olması gerekiyor. Kentimize sahip çıkalım dedi.


Esnaf ziyareti


Kooperatif ziyaretinden sonra Deniz Mahallesi’nde esnaflar gezildi. Halk pazarını da gezen AKAR pazarcılarla sohbet etti. Ayrıca Derince Lisesi’ni kuran ve İzmit’in ilk meclis üyelerinden olan Erdoğan Salmana geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Liman İŞ’ e ziyaret

Esnaf gezisinden sonra Derince’ de bulunan Liman İş Sendikası ziyaret edildi. Sendika Başkanı Bülent Aykurt ve CHP’liler sohbet etti. Aykurt özelleştirilmesi düşünülen Derince Limanı ile ilgili kamuoyu oluşturmak istediklerini söyledi. Milletvekili Akar’da Kocaeli’nin rant kapısı olarak görüldüğünü halka hizmet etmekle görevli olanların birilerine hizmet için çevre katliamlarına göz yumduğunu ve geçmiş de yapılan yatırımların da peşkeş çekildiğini belirtti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları