loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Akif Hamzacebi konut dolandırıcılarının peşini bırakmıyor!

CHP'li Akif Hamzacebi konut dolandırıcılarının peşini bırakmıyor!
Tarih: 12.12.2022 - 21:32
Kategori: Siyaset

FİYAPI’nın sahibiyim diyen Fikret İnan isimli kişi telefon ederek Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi'yi tehdit etmişti.

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi yaptığı paylaşımda;

"Esenyurt’ta müteahhit-arsa sahibi- belediye üçgeninde yüzyılın en büyük soygunu yapılmıştır. Türkçe’de dolandırıcıya dolandırıcı denir. Bilmeyen zavallılara bunu öğretmek bizim görevimizdir. Hukuk önünde bu vurgunun hesabını soracağız. Kimsenin en küçük şüphesi olmasın.

Yarın sizinle, Esenyurt’taki vatandaşlarımızın, bizi konut satış vaadiyle dolandırdılar yönündeki şikayetlerini kapsamlı bir incelemeye tabi tuttuktan sonra, Kara Para Aklama Suçunun unsurları oluştuğu gerekçesiyle MASAK’a yaptığım başvuruyu paylaşacağım.

Süresinde teslim etmediği konutu, süre bitiminden 10 yıl sonra o da natamam bir şekilde teslim ederek paranın üstüne yatanlar dolandırıcıdır. Buradan elde edilen para ile gidip başka yerlerde taşınmaz alırsanız bu da Kara Para Aklama Suçudur. Bunlar bu suçlardan yargılanacaklar." dedi.

CHP'li Akif Hamzacebi; tehditler bizi yıldıramaz, FİYAPI mağdurlarının sonuna kadar yanında olacağım!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzacebi, yıllardır mağduriyet yaşayan FİYAPI mağdurlarının eylemine ilk günden beri destekliyor. Hamzacebi bugün yine Esenyurt'ta yaptıkları eyleme destek verdi.

Esenyurt’taki konut mağdurları evlerinin teslim edilmesini istiyor. Tüm ödemelerini yapan mağdurlardan vergi ve ek ödeme talep ediliyor. Esenyurt'ta binlerce insan mağdur. Hak sahipleri söz konusu yapıların önünde eylem yaptı. Eyleme CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi de destek verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi, yaptığı açıklamada;

Esenyurt CHP İlçe Örgütümüzle birlikte FİYAPI mağdurlarının yanında olduk. Aldıkları konutların parasını 12-14 sene önce tümüyle ödemişler. Şimdi de şirket daha kabası bile bitmemiş inşaatı “dekorasyonu bitmemiş konut” hilesiyle vermek istiyor. Bunun adı dolandırıcılıktır.

Konut mağdurlarının yanında olacağız, süreci takip edeceğiz. Konuyu TBMM’ye taşıyacağız.

 

FİYAPI mağdurlarının sonuna kadar yanında olacağım. Ta ki evlerini sözleşmedeki şartlara uygun olarak tastamam alana kadar. Bundan kimse şüphe etmesin. Yargının çalıştığını, üç kağıtçıların, dolandırıcıların, kendilerini devletin üstünde görenlerin mahkûm olduklarını göreceğiz.

Biraz önce FİYAPI’nın sahibiyim diyen Fikret İnan isimli kişi telefon ederek, mağdurlara çakallar diyerek bugün onlara verdiğim desteği sorgulamak istedi. Benim kim olduğumu biliyor musun, falan kişiyi 10,5 yıl hapse mahkum ettirmiş adamım, seni mahvederim diye tehdite kalkıştı.

Fikret İnan isimli kişinin, sözlerinden mafya üslubuna sahip biri olduğu anlaşılıyor. Biz senin gibilere pabuç bırakmayız mafya bozuntusu. Ben kimim biliyor musun diyerek arkanda iktidar gücünü hissettirmeye çalışıyorsun kendince. Hadi bakalım, elinden geleni ardına koma."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları