loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Akkaya emeklilerin sorunlarını dinledi

CHP'li Akkaya emeklilerin sorunlarını dinledi
Tarih: 16.01.2013 - 12:31
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, “Çankaya Konuşmaları” panel dizisinde emeklilerin sorunlarıyla ilgili bir konuşma yaptı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP Çankaya İlçe Örgütü’nün düzenlediği “Çankaya Konuşmaları” panel dizisinde emeklilerin sorunlarıyla ilgili bir konuşma yaptı.

“Emeklilerin Sorunları ve Örgütlenme” konulu panelde, örgütlü toplumun ve örgütlü mücadelenin vazgeçilmezliğinden bahseden Akkaya, Emeklilerin de, toplumun en çok göz ardı edilen toplum kesimi olarak örgütlenmesi gerektiğini vurguladı.

AKP hükümetinin her konuda olduğu gibi emekliler konusunda da samimiyetsiz ve göz boyamaya yönelik politikalar izlediğini söyleyen Akkaya: “Emeklilerin açlığa, yoksulluğa ve umutsuzluğa mahkûm edildiği bir dönemden geçiyoruz. Emekliler, ekonominin olumsuz gidişatından en çok etkilenen toplum kesimi. Emekliler, az olan maaşlarını sadece kendileri için değil, kredi taksiti ödeyen çocukları, eğitim masrafları yüksek olan torunları için de harcamak zorunda bırakılıyorlar. Bu durumu dayanışma olarak takdir etsek de, emeklilerin düşük olan yaşam kalitesi ‘bir lokma, bir hırka’ seviyesine düşüyor.” dedi.

Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin’in yönettiği panelde, Emekli-Sen Genel Başkanı Veysi Beybülen de bir konuşma yaptı.

Çankaya İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda, CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Fahri Yıldırım ve Çankaya İlçe Yöneticileri de hazır bulundular.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları