loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Ayaydın'dan şok iddia

CHP'li Ayaydın'dan şok iddia
Tarih: 03.11.2011 - 18:54
Kategori: Siyaset

Milletvekili Aydın Ayaydın, Rekabet Kurulu'nda dar bir kadro tarafından oluşturulan bir gücün, Kurul Başkanı'nı bile devre dışı bırakan uygulamalara imza attığını iddia etti.

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Rekabet Kurulu'nda, adeta saç ayağı oluşturan dar bir kadro tarafından oluşturulan bir güç olduğunu savunarak, "Kimi zamanlarda Başkanı'nın dahi sözünün geçmediği, bu ifade etmeye çalıştığım dar kadro, karar mekanizmasında etkili olmuş, gerek idari ve gerekse mesleki kararlarda gücü eline geçirmiştir" dedi.

Ayaydın, şöyle dedi: "Rekabet Kurulu'nun gündemine ülke ekonomisi için çok önemli soruşturmalar geliyor. Soruşturmaya dahil olan şirketler rekabet kıskacında olunca her yola başvururlar. Kurum öyle bir noktaya taşınmış ki, soruşturmanın sonucunu etkileyen en önemli faktör bu davayı üstlenen avukat veya vekildir. Rekabet soruşturması geçiren şirketlerin gerek İstanbul'da ve gerekse Ankara'da davalarını takip eden bürolar ne yazık ki bellidir. Ancak ne hikmetse soruşturma kapsamında yer alan firmalar Ankara veya İstanbul'da belli ofisler vekaleti alınca soruşturma sonuçları ya cezasız veya çok az bir ceza ile sonuçlar."
 
Akçay, terör örgütünün kaçakçılık faaliyetlerine dikkat çekti 

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay'da, terör örgütünün kaçakçılık faaliyetlerine dikkat çekerek, şöyle dedi: "Kaçakçılıktan sigara, akaryakıt, uyuşturucu kaçakçılığından beslenen bir terör örgütü ile karşı karşıyayız. Terör örgütünün çok önemli bir özelliği var, terör örgütü uyuşturucu kaçakçısı, akaryakıt kaçakçısı, tütün mamullerinin kaçakçılığından maddi finansını ve diğer ülkelerin destekleriyle götüren bir örgüt. Terör örgütünün kaçakçılık faaliyetlerine biraz daha yoğunlaşmamız gerektiğini düşünüyorum."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları