loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Başarır'ın sözlerine bir tepki de MHP'den

CHP'li Başarır'ın sözlerine bir tepki de MHP'den
Tarih: 29.11.2020 - 13:23
Kategori: Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Twitter hesabı üzerinden CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır'a sert tepki gösterdi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır Habertürk TV'de yayınlanan "Gerçek Fikrin Ne" programında, Sakarya'daki tank-palet fabrikasının Katarlı şirkete verilmesi hakkında, "Öyle bir noktadayız ki; Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış. 20 milyon dolara satıldığı söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış" ifadelerini kullanmıştı.

MHP'li Yalçın  Twitter hesabından CHP'li Başarır'ın kullandığı ifadelere tepki gösterdi. 

Semih Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

''2023’e daha çok var ama zillet ittifakının umutları azar azar tükeniyor. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Zilletçiler o tarihteki son raundu kaybedeceklerini şimdiden gördükleri için telaşla yeni tezgâhlar peşinde koşuyorlar. Sıra TSK’ya gelmiş.

CHP, HDP ve İP’li ittifak üyeleri; şimdi de halkı yeni yalan, entrika, tezvirat ve kötüleme kampanyalarıyla korkutup kandırmaya çabalıyor. Belli ki, bugüne kadar oynadıkları oyun millet nezdinde itibar görmeyince Türk Ordusuna dil uzatarak ‘satıldı’ diyebilmişlerdir.

CHP, vesayetten defalarca hüküm giymiş sabıkalı bir partidir.Siyasetin dinamiklerini suni gündemlerle tayin etme, vesayet iklimi yaratma furyası eskilerde kalmıştır, ama siyasetin bitpazarı konumundaki CHP, bazı müptezel vekillerini TSK üzerine salarak değişmediğini göstermiştir.

Zillet cephesinin ıkınıp tıkınması beyhude... Yalancının mumu yatsıya bile kalmadan söndü. Çehrelerindeki “her gündeme uyumlu” bukalemunvari teatral ve sinematografik maskeler, artık kimsenin ilgisini çekmiyor.

Türk milleti; zillet ittifakı üyelerinin suratlarına geçirdiği maskara maskenin arkasındaki samimiyetsiz, jakoben, darbeci ve antidemokrat kimliği iyi tanıyor. Asıl satılmışlık Türk Ordusuna uzanan dildedir.''

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları