loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li belediyeleri hedef alan Erdoğan'a Mansur Yavaş'tan kapak fotoğrafıyla gönderme: 'Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur'

CHP'li belediyeleri hedef alan Erdoğan'a Mansur Yavaş'tan kapak fotoğrafıyla gönderme: 'Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur'
Tarih: 21.04.2020 - 09:25
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın CHP'li belediyeleri hedef alan açıklamalarının ardından sosyal medya hesabında dikkat çeken bir güncelleme yaptı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün CHP'li belediyeleri hedef alan açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığını, Sağlık Bakanlığını, İçişleri Bakanlığını, diğer bakanlıkları, valiliği, kaymakamlığı hiçe sayarak kendi başlarına yardım toplamaya, ekmek dağıtmaya, hastane kurmaya, benzeri işler yapmaya kalkışıyorlar. Asli işlerini yürütemeyen CHP’li belediyelerin ısrarla ve salgınla mücadele kurallarını hiçe sayarak giriştikleri bu tür faaliyetlerin amacı halka hizmet vermek değil, şov yapmaktır. Özellikle İstanbul, Adana ve Mersin belediyelerinin hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı sırasındaki sergiledikleri tavrın başka hiçbir izahı yoktur" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Erdoğan'ın bu açıklamalarının ardından Twitter hesabında dikkat çeken bir güncelleme yaptı. 

Başkan Yavaş, Twitter hesabının kapak fotoğrafını Aliya izzetbegoviç'in sözlerinin yer adlığı bir görselle değiştirdi.

İzzetbegoviç'in sözleri şöyle:

"İktidara gelirseniz, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlak kurallarına uyun. Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes, er veya geç, önce milletin ve nihayet Allah'ın önünde hesap verecektir."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları