loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Engin: Kilis'te aczinizin nedeni nedir?

CHP'li Engin: Kilis'te aczinizin nedeni nedir?
Tarih: 11.05.2016 - 06:32
Kategori: Siyaset

TBMM Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, Kilis'e yapılan saldırıları gündeme getirerek Hükümet'e 'Kilis'te yaşanan acıları ve dramı görmezden gelmenizin ve aczinizin nedeni nedir?' sorusunu yöneltti.

TBMM Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, Kilis'e yapılan saldırıları gündeme getirerek Hükümet'e "Kilis'te yaşanan acıları ve dramı görmezden gelmenizin ve aczinizin nedeni nedir?" sorusunu yöneltti. 

Kilis ilimizin Ocak ayından bugüne dek 70'den fazla roketli saldırıya maruz kaldığını hatırlatan Didem Engin, 21 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 100'e yakın yaralımız olduğunu söyledi. Halkımızın korku, umutsuzluk ve güvensizlik içinde şehri terk etmek zorunda kaldığını belirten Didem Engin Kilis valisinin "Bu füzeler tabii ki düşecek, havada mı kalacak, yer çekimi var. Bizim üzerimize de gelebilir. Abdestsiz dışarıya çıkmıyoruz" diyebildiğini" söyledi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana böyle bir aczi ve utancı yaşamadığını söyleyen Didem Engin, Hükümet'e "Kilis bu ülkenin toprağı değil mi? Kilis'e yapılan saldırılar bu ülkeye yapılan saldırılardan sayılmıyor mu? Kilis'te yaşanan acıları ve dramı görmezden gelmenizin ve aczinizin nedeni nedir?" sorularını yöneltti. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları