loading
close
SON DAKİKALAR

CHPli Gençler İşçi Çalıştayı Düzenliyor

CHPli Gençler İşçi Çalıştayı Düzenliyor
Tarih: 10.10.2014 - 20:14
Kategori: Sendika

CHPli Gençler İşçi Çalıştayı Düzenliyor; 'Taşerona ve Özelleştirmeye Gençlik Meydan Okuyor'...

CHPli Gençler İşçi Çalıştayı Düzenliyor; 'Taşerona ve Özelleştirmeye Gençlik Meydan Okuyor'... 

" Taşerona ve Özelleştirmeye Gençlik Meydan Okuyor"


Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, “ Alınterinin Namusu Kurtulsun Diye; Gençlik Sınıfının Yanında” sloganı ile Genç İşçi Çalıştayı düzenliyor. 

" Taşerona ve Özelleştirmeye Gençlik Meydan Okuyor Genç İşçi Çalıştayı"na Konuşmacı olarak Maden-İş Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Disk Araştırma Dairesi Müdürü Serkan Öngel’in katılacak. Çalıştay 12 Ekim 2014 Pazar Günü Muğla’da toplanacak.

Genç İşçilerin yaşadıkları sorunlarını tespit etmek, birlikte mücadelenin hatlarını belirlemek ve Yatağan deneyimini konuşmak üzere toplanacak çalıştaya Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri katılacak.

Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ İlk kez düzenlediğimiz bu İşçi Çalıştayına tüm örgütümüzün katkısı olacak. Akademisyen ve mücadele önderlerimizle yapacağımız bu çalıştaydan çıkaracağımız somut sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız.Bu sonuçlar ışığında İşçi yoğunluklu kentlerimizde özellikle Organize Sanayii Bölgelerinde toplantılar yapacak, duvar afişleme ve benzeri propaganda araçlarını kullanarak CHP İktidarında genç işçiler sorununa getireceğimiz çözüm önerilerini anlatacağız” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları