loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li gençlerden AKP'li gençlere yant

CHP'li gençlerden AKP'li gençlere yant
Tarih: 17.10.2012 - 14:41
Kategori: Siyaset

CHP Bornova Gençlik Kolları, AKP İzmir İl Gençlik Kolları'na yanıt verdi...

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kollarının, Sabuncubeli tüneli için yaptığı eylemi gereksiz bularak açıklamalarda bulunan AKP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar’a, CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Kadriye Sertoğlu’ndan, sert cevap. Sertoğlu, “AKP Gençlik Kollarının da, sormayan sorgulamayan her işi oldu bittiye getiren parti büyüklerinden hiçbir farkı yok” dedi.

Ülkeyi Ne Kadar Soydunuz?

Kırkpınar’a cevap vermek için basın açıklaması yapan Sertoğlu, “Sabuncubeli tüneliyle ilgili yapmış olduğumuz açıklama hepinizin malumudur. Aynı şekilde AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar'ın bizimle ilgili yaptığı açıklamada malumunuzdur. Sevgili başkan yapmış oldukları Sabuncubeli tünel projesi sayesinde benzinden ve zamandan kazançla ülkemizin 50 milyon TL kar edeceğini ifade etmişler. Kendileri bu 50 milyonluk kazancı nerden çıkardı bilmiyorum ama madem bu kadar yüksek hesaplama yeteneğine sahipler zatı muhteremlerinden ekmeğe, suya, doğalgaza, kuru gıda ürünlerine, elektriğe ve benzine yaptıkları zamlarla ülkeyi ne kadar soyduklarını; yandaşlarını ne kadar zengin ettiklerini de ifade etmelerini isteyeceğiz” dedi.

Kırkpınar’ın açıklamalarına sorular ile karşılık veren Sertoğlu, “İnsanların alın terlerini akıttıkları KPSS ve ÖSS gibi sınavlarda yapılan şifrelemeleri ve bakan çocuklarının kayrılmasıyla vicdanların ne kadar yaralandığını da hesaplayabilirler mi? Oslo' da devlet pazarlanırken, İmralı’yla görüşmeler yapılırken Öcalan'ı yakalayan, terörü kurutan komutanların içeride ne kadar süre daha mahkum edileceklerini ortaya koyabilirler mi? Galataport, Alidibo ve Deniz feneri yolsuzluklarının üstü kapatılırken tek bir lekesi bulunmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kaç kez daha iftiralarla basılacağını açıklayabilirler mi?” dedi.

Muz Cumhuriyeti'nde Bile Olmayan Hukuk Sistemi!

Bu ülkeyi Prof. Zihni Sinir projeleriyle yönlendiren Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu anlayamadıklarını belirten Sertoğlu, “Davutoğlu’nun ne yapmak istediğini doğrusu dünyada kimsenin anlayabildiğini düşünmüyoruz. Anlatırsanız çok sevineceğiz. Bu arada elleriniz değmişken Zatıalileri Haşmetmaab Recep Tayyip Erdoğan Hazretlerinin kariyer planlamaları için yerel seçimi erkene alma çalışmalarını da anlatmanızı bekleyeceğiz. Tabi ki siz bununla kalmayıp yanı sıra Muz Cumhuriyetlerinde bile olmayan hukuk sistemi ile Cumhurbaşkanının aynı yasayı geriye göndermesini ve meclisten hızlandırılmış bir şekilde geçirilmesi çalışmalarını da değerlendiriniz. Yine bizim algılayamadığımız cumhuriyet tarihinde ilk kez yaşanan saman ithalatını, kurbanlık hayvan alımını, rekor işsizlik oranlarını, kar elde etme amacıyla dağıtılan sütten zehirlenen çocukları; sizin iktidarınız için akan kanı ve gözyaşını kamuoyuna izah edip bizi aydınlatmanız dileği ile yapacağınız açıklamaları bekliyoruz” dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları