loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Gökhan Günaydın: Dayanışmayla Türkiye’yi aydınlığa taşıyacağız

CHP'li Gökhan Günaydın: Dayanışmayla Türkiye’yi aydınlığa taşıyacağız
Tarih: 06.09.2020 - 12:00
Kategori: Gündem

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İBB iştiraki İSYÖN A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın, Düziçi Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Hazine’den uzun süreliğine kiralanan arazileri ziyaret etti. Ziyaret  ilişkin paylaşımda bulunan CHP'li Günaydın "kiralanan arazileri gezerek, buralarda muz, mandarin ve sert çekirdekliler dahil olmak üzere, yapılabilecek yüksek katma değerli tarımsal üretim ve kooperatifleşme yöntemleri ile belediyelerin işbirliği olanakları üzerinde değerlendirmelerde bulunduk" açıklamasında bulundu. 

Düziçi'nin doğal ve tarihi güzellikleriyle turizm kapasitesine sahip bir ilçe niteliğinde olduğunu belirten Günaydın paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Yıllardır söz verilmesine rağmen bir türlü yapılamayan ve Düziçi Ovası’nda 96 bin dekar araziyi sulayacak, verimliliği yükseltecek ve üretim maliyetlerini düşürecek olan Çatak Barajı için 2 milyar TL kaynak ayır(a)mayan AKP anlayışının, tesisleriyle birlikte 150 milyon TL’ye mal olacak, işletme maliyetlerini bile geliri ile karşılaması mümkün olmayacak ve hiçbir ihtiyaç önceliği bulunmayan 5,5 km lik Avrupa’nın en uzun teleferik hattının yapımına giriştiği ve bu borcu ödemenin de 2019’da belediyeyi kazanan CHP yönetimine düştüğünü görmek, ülkenin kaybettiği 18 yıl adına, bizleri üzdü.

Düziçi, doğal ve tarihi güzellikleriyle müthiş bir turizm kapasitesine sahip bir ilçe niteliğinde. Bu bağlamda Sabun Çayı Şelalesi, Ilıca’sı ve tarihi kalesi özellikle görülmeye değer.
Tarım ve turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için var gücüyle çalışan Belediye Başkanımız Alper Öner ve ekibine teşekkür ederim.
Günü, Yarbaşı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kaynar’ın düzenlediği etkinliğe katılarak bitirdik. Mıstafa Başkan, bir taraftan belde belediyesinin olanaklarını zorlayarak diktiği bin zeytin ağacından elde ettiği gelirle öğrencilere burs verirken, diğer taraftan kurduğu kadın kooperatifi ile hem tarımsal üretimi hem de kadın emeğini destekliyor. Çalışmalardan etkilenmemek mümkün değil. Başkan ve ekibine de bu özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederim.
Belediyelerimiz ve örgütümüz, Anadolu’da çoban ateşlerini yakmaya devam ediyor.
Hep beraber, ortak emeğimiz ve dayanışmayla, Türkiye’yi aydınlığa taşıyacağız."
Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Kemal Özden

Milletin adamı milletimize hizmet edendir gitmeden görmeden,dinlemeden bilemezsiniz.Bilmeden yapamazsınız.. siyaset ülke için yapılırsa milli ibadettir, kişi çıkarı için yaparsa milli felakettir.

08.09.2020, 10:40
Yorum Yap

Facebook Yorumları