loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Gökhan Günaydın'dan, Bakan Pakdemirli'ye: İBB'nin limon alıp İstanbul'da dağıtmasına kumpas kuracağına, bir ucundan da sen tut!

CHP'li Gökhan Günaydın'dan, Bakan Pakdemirli'ye: İBB'nin limon alıp İstanbul'da dağıtmasına kumpas kuracağına, bir ucundan da sen tut!
Tarih: 13.05.2020 - 09:13
Kategori: Yerel

İSYÖN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın Mersin’in Erdemli'de limon üreticilerinin protestosu ile ilgili Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’yi eleştirerek " İBB'nin limon alıp İstanbul'da dağıtmasına kumpas kuracağına, bir ucundan da sen tut" ifadelerini kullandı.

Mersin’in Erdemli ilçesinde limon üreticileri ihracatın kısıtlanması üzerine D-400 Karayolunu yarım saatliğine trafiğe kapattı yola limon dökerek protesto eylemi yaptı. Seslerinin duyurulmasını isteyen üreticiler Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi istifaya çağırdı. 

CHP PM üyesi ve İSYÖN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın Twitter hesabından Erdemli'de limonu elinde kalan üreticilerin protestosuyla ilgili paylaşımda bulundu.  Paylaşımında Edremli üreticilerinin Bakan'ı istifaya çağırdığını belirten Gökhan Günaydın "Erdemli'de limonu elinde kalan üretici yol kesip eylem yapmış. 2018 milletvekilliği seçiminde cumhur ittifakına % 59,4 oranında oy veren Erdemli'li üretici "Bakan istifa" diye slogan atıyor. İBB'nin limon alıp İstanbul'da dağıtmasına kumpas kuracağına, bir ucundan da sen tut!" diyerek tepki gösterdi. 

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları