loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’li Güler; “Bu başbakanın ve ona hizmet edenlerin yatacak yeri yok!”

CHP’li Güler; “Bu başbakanın ve ona hizmet edenlerin yatacak yeri yok!”
Tarih: 20.04.2013 - 18:06
Kategori: Siyaset

CHP'li Birgül Ayman Güler Isparta – Senirkent’te CHP İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılış töreninde konuşma yaptı...

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler Isparta – Senirkent’te CHP İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Türkiye çok önemli bir dönemden geçmekte. Bu süreç sonunda ya parçalanma yaşanacak ya da birlik ve bütünlük sağlanacak” dedi.

Güler partisinin Senirkent İlçe Başkanlığı’na gelişinde Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Isparta CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Burdur CHP İl Başkanı Süleyman Erman, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi İlkay Budak, Eğridir-Gelendost-Karaağaç-Uluborlu CHP İlçe Başkanları, Senirkent MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal ve kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı.

Senirkent CHP İlçe binasının açılışında bir konuşma yapan Güler, “yaşananlar ‘barış süreci’ filan değildir. Barış düşman taraflar arasında yapılan bir iştir. Aynı ülke topraklarında olayı barış arayışı olarak değil huzur arayışı olarak değerlendirmek gerekir. Bunun adı terör şantajı ile anayasayı değiştirme sürecidir. Daha doğrusu bunun adı, barış süreci edebiyatı altında Türkiye’yi çözme sürecidir. Bize Kevser suresi diye yanlış sureyi okumasınlar” dedi.

Yaşananları da hiç bıkmadan yorulmadan halkımıza anlatacağız

Önümüzdeki yerel seçimlere de değinen Güler, “önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler yaşananların sonucunu göstermesi açısından önemli bir rol oynayacaktır. Etnik kimliğimizi Türk ulusunun bütünlüğü içinde kalarak yaşayacağız. Yaşananları da hiç bıkmadan yorulmadan halkımıza anlatacağız. AKP çetesinin yaptıklarını, ülkemizi sürükledikleri tehlikeleri halkımıza anlatacağız. Yaşananlar ortada; valiliklerin üzerinden T.C. kaldırmak ya da mezhep çatışmalarına çanak tutacak uygulamalardan yana olanlar bırakın AKP’ye oy versinler. Bu başbakanın ve ona hizmet edenlerin yatacak yeri yok. Ama biz tüm olanlar karşımızda halkımızla birlikte omuz omuza AKP’ ve onun işbirlikçilerine karşı mücadele edeceğiz. Zafer bizimdir” dedi.

CHP Güler Senirkent’teki programı sonrası Burdur merkez ve Yeşilova ilçesindeki programlarına katılmak üzere yoğun sevgi gösterileri arasında ilçeden ayrıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları