loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Güven’den, koruyucu aile sorusu

CHP'li Güven’den, koruyucu aile sorusu
Tarih: 03.02.2014 - 19:33
Kategori: Siyaset

İzmir Milletvekili Hülya Güven, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a, 2002 yılından bu yana koruyucu aileye verilen çocukları sordu...

İzmir Milletvekili Hülya Güven, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a, 2002 yılından bu yana koruyucu aileye verilen çocukları sordu.

Güven, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şu sorulara yer verdi:

-2002 yılından bu yana ve yıl bazında koruyucu aileye verilen çocuklar daha çok erkek çocuk mu yoksa kız çocuk mudur? 2002 yılından bu yana ve yıl bazında koruyucu aileye verilen çocukların yaş gruplarına ve cinsiyetlerine göre sayısı nedir? 2002 yılından bu yana ve yıl bazında koruyucu aileye verilen erkek çocukların kız çocuklarına oranı nedir?

-2002 yılından bu yana ve yıl bazında koruyucu aile olan evli eşlerin sayısı, eğitim ve gelir durumu ve varsa çocuk sayısı nedir?

-2002 yılından bu yana ve yıl bazında evli olmayan ve 25 yaşını doldurmuş koruyucu aile olanların sayısı, eğitim ve gelir durumu, varsa çocuk sayısı nedir?

-2002 yılından bu yana ve yıl bazında koruyucu aileye verilen erginlerin (18 yaş üstü kişilerin) sayısı kaçtır?

-2002 yılından bu yana ve yıl bazında koruyucu aileye verilen ergin erkek çocukların ergin kız çocuklara oranı nedir?

-Koruyucu aileye verilen engellilerin sayısı kaçtır?

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları