loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Nazlıaka, YÖNET’14’de öğrencilere seslendi

CHP'li Nazlıaka, YÖNET’14’de öğrencilere seslendi
Tarih: 04.03.2014 - 17:25
Kategori: Siyaset

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen üniversite öğrencileriyle YÖNET’14 etkinliği kapsamında bir araya geldi...

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen üniversite öğrencileriyle YÖNET’14 etkinliği kapsamında bir araya geldi.

“Yöneticilik ve Liderlik” başlıklı seminerde konuşan Nazlıaka, gençlere kendi hikayesinden yola çıkarak “Cesur ve vicdanlı olun” dedi. Gençlere mutlu oldukları işi yapmalarını tavsiye eden Nazlıaka, “Mutlu olduğunuz bir iş sizleri daha üretken, daha verimli ve daha yenilikçi kılacaktır. Elbette ülkenin koşulları içinde mücadeleniz geçmiş yıllardan daha da çetin geçiyor. Gençler birey olarak var olma mücadelesi veriyor. Ve her kuşakta olduğu gibi özgürlüğünüzü de yeniden kazanmak durumunda kalıyorsunuz. Ama gençlik demek yenilik ve özgürlük demek, buna inancım tam.”

Ankara Milletvekili Nazlıaka, konuşmasının ardından üniversite öğrencilerinin siyasete ve iş hayatına yönelik sorularını cevapladı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları