loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Şencan; Gaziantep genelinde kar yağışından dolayı hemen hemen tüm şehirde elektrik kesintisi var, yıl 2021 karanlık ve soğukta oturan bir şehir olduk

CHP'li Şencan; Gaziantep genelinde kar yağışından dolayı hemen hemen tüm şehirde elektrik kesintisi var, yıl 2021 karanlık ve soğukta oturan bir şehir olduk
Tarih: 19.01.2021 - 22:03
Kategori: Şehir

CHP Şahinbey Belediye Meclisi Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Hasan Şencan, Kar yağışı ile birlikte Gaziantep'te yaşanan elektrik kesintilerinin hala devam ettiğini kamuoyuyla paylaştı ve 'yetkililerden açıklama bekliyoruz' dedi.

Gaziantep, Şahinbey Belediye Meclisi Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Hasan Şencan istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada; "Gaziantep’te dün geceden bu yana elektrikler yok, yıl 2021 karanlık ve soğukta oturan bir şehir olduk."

Hasan Şencan; 'Vali, belediye başkanları elektrik dağıtım şirketine topu atıyor, elektrik dağıtım şirketi de vatandaşları olyalayıp duruyor' dedi.

CHP'li Şencan AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in enerjisa ile yatırım görüşmelerini kamuoyu ile paylaştı.

Şencan, "Proje tanıtımı var ama gel gelelim kar kış var elektrik yok vatandaşlarımız soğuktan kırılıyor. Gaziantep Büyükşehir Blediye Başkanı Fatma Şahin Enerjisa'nın Ceo Murat Pınar ile yaptıkları görüşmede son 5 yılda şehrimize 600 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladılar. Peki sonuç ne bir kar yağdı, soğukta elektrik yok vatandaş perişan" dedi.

Hasan Şencan ayrıca kendisiyle paylaşılan çok sayıda mesajın bir kısımını paylaştı;

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları