loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’li Sümer: 30 Ağustos'u unutturmayacağız

CHP’li Sümer: 30 Ağustos'u unutturmayacağız
Tarih: 30.08.2020 - 15:05
Kategori: Siyaset

CHP Adana Milletvekili Sümer, pandemi koşullarının 30 Ağustos kutlamalarının kısıtlanması için bir gerekçe olamayacağını belirterek “Tüm önlemleri alarak bu coşkuyu milletimizle birlikte kutlayacağız, 30 Ağustos’un unutturulmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

CHP'li Sümer, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında 30 Ağustos’un, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Büyük Taarruz’u kazandığı, topraklarımızın düşman işgalinden kurtulduğu gün olduğuna dikkat çeken Sümer, “Bu bakımdan 30 Ağustos, tarihimizin dönüm noktalarından biridir” dedi.

Sümer, mesajına şöyle devam etti:

“Bu coşkuyu ve gururu bu yıl pandemi koşullarında kutluyoruz. Bu durum, kutlamaların kısıtlanması için bir gerekçe olamaz. Tüm önlemleri alarak bu coşkuyu milletimizle birlikte kutlayacağız, 30 Ağustos’un unutturulmasına izin vermeyeceğiz.

Geçmişte olduğu gibi bugün de birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenler elbette olacaktır. Bu güçlere karşı bundan 98 yıl önce 30 Ağustos’ta nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı kararlılık ve cesaretle mücadele edeceğimizden kimsenin endişesi olmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutluyorum. Başta Büyük Zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi şükranla ve rahmetle anıyorum.

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları