loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Sümer: Cumhuriyetimizi yüceltmek için mücadele edeceğiz

CHP'li Sümer: Cumhuriyetimizi yüceltmek için mücadele edeceğiz
Tarih: 27.10.2020 - 16:39
Kategori: Siyaset

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

CHP'li Orhan Sümer'in 29 Ekim dolayısyla paylaştığı mesaj şöyle:

"Cumhuriyet, ömür boyu vazgeçmeyeceğimiz, uğrunda mücadeleden yılmayacağımız, gelecek nesillere en güzel şekilde emanet edeceğimiz tutkumuzdur, bağlılığımızdır.

Tüm dünya emperyalizm ve sömürgenin kılıcına boyun eğmişken, uluslara örnek olan Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kutsal mücadelesi sonucunda kurulmuş ve bizlere miras bırakılmıştır.

Bu kutsal mirası sonsuza dek yaşatmak ve yüceltmek hepimizin boynunun borcudur. Genliğe Hitabede olduğu gibi İstikbalde dahi, bizi bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahlar mutlaka olacaktır.

Ancak bizler Cumhuriyete olan inancımızı, Atatürk Devrimlerine olan bağlılığımızı ve Özgürlük sevdamızı asla kaybetmeden, Cumhuriyetimizi yüceltmek için durmadan mücadele edeceğiz.

29 Ekim, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.

Geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşehrilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları