loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Tanrıkulu soğuktan donarak ölen bebeklerin sayısını sordu

CHP'li Tanrıkulu soğuktan donarak ölen bebeklerin sayısını sordu
Tarih: 26.12.2013 - 14:22
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, 1 Ocak 2003"ten 25 Aralık 2013 tarihine kadarki dönemde soğuktan donarak ölen bebek ve vatandaşların sayısını sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Kürt sorununun çözümüyle hükümete yönelik yolsuzluk ve rüşvet iddiaları arasında bir bağlantı kurmaya çalışmak, çözüm ihtimalini rehin alıp insafsızca kullanmaktır" iddiasında bulundu.

Tanrıkulu, yazılı açıklamasında, İstanbul merkezli operasyona değinerek, hükümetin yaşananları bir "komplo" olarak göstermeye çalıştığını savundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın operasyonun aynı zamanda "çözüm sürecine" yönelik bir operasyon olduğu yönünde değerlendirmeleri bulunduğunu belirten Tanrıkulu, "son gelişmeleri çözüm süreciyle ilişkilendirmek tipik bir Erdoğan taktiğidir" görüşünü savundu.

"Kürt sorununun çözümüyle hükümete yönelik yolsuzluk ve rüşvet iddiaları arasında bir bağlantı kurmaya çalışmak, çözüm ihtimalini rehin alıp insafsızca kullanmaktır" iddiasına yer veren Tanrıkulu, parti olarak kalıcı çözüm ve barışı sağlamak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları