loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’li vekil: Tehdit ediliyorum

CHP’li vekil: Tehdit ediliyorum
Tarih: 11.04.2014 - 13:23
Kategori: Siyaset

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, 3 gündür can güvenliğini tehdit eden telefonlar aldığını söyledi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir yaptığı açıklamada tehdit edildiğini belirterek, “3 günden bu yana şahsıma ait Twitter ve Facebook sayfalarında, bana ve aileme yönelik ağır küfür, şantaj ve tehdit almaktayım. Binlerce hakaret içeren mesaj, hatta can güvenliğimi dahi tehdit eden telefonlar gelmektedir” dedi.

Bu hakaretlere ve karalamalara konu olan bir twitter mesajı olduğunu ifade eden Demir, şöyle dedi:

“ÜÇ TAKLA ATAN ARAÇTAN ÇIKTIM”

“Bu mesaj, yoğun bakımda olduğum 4 Temmuz 2013 tarihinde bilgim dışında atılmıştır.
30 Haziran 2013 tarihinde ağır bir kaza geçirdim. Üç takla atan, tamamiyle pert olmuş bir aracın içerisinden çıktım. 4 Temmuz 2013 tarihinde de İstanbul’da Florence Nightingale Hastanesi’ne yatarak, 4 Temmuz’u 5 Temmuz’a bağlayan sabaha karşı saat 05.00’da da ameliyat oldum.

Dolayısıyla kişisel twitter hesabımdan atılmış olan mesaj tamamiyle benim haberim olmadan atılmıştır. Bu durumu daha önce de belirtmiş, bu konuda gerekli açıklamayı kamuoyu ile paylaşmıştım.

Buna rağmen, bugün kara propaganda ekibi tarafından, söz konusu tweet, bir kampanya şekline dönüştürülerek sanki bugünlerde yazılmış gibi karşıma çıkarılmaktadır.
Ayrıca tweetin içeriğine dair düşüncelerimi de defalarca dile getirmiştim. Gerek mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi gerekse de şahıs olarak, Mısır’da Müslüman Kardeşler üyesi 529 kişi için verilen idam cezalarına karşı olduğumuzu belirttik. Bu konuda partimizin de içerisinde yer aldığı ortak bildiri TBMM tarafından da yayımlanmıştır. Bunun yanında 2 gün önce de, TBMM Genel Kurul’da söz alarak idamlara karşı olduğum konusunda düşüncemi açıkladım.

Bu bildiriyi benimsemiş bir grubun mensubu olarak, ben de şahsım adına sadece Mısır’da değil, tüm dünyada idama, şiddete, katliama, darbelere, zulme, insanların öldürülmesine karşıyım. Bir hekim olarak da, tüm dünyada idama hep karşı oldum, bundan sonra da karşı olmaya da devam edeceğim.

Şahsıma, aileme, mesleğime, partime yönelen bu kara kampanya ve aşağılık tutumun kabul edilmesi mümkün değildir. Bu saldırı ve karalama kampanyası karşısında sessiz kalmayacağımı, yasal süreçleri başlattığımı, şahsıma ve aileme yönelen bu ağır saldırıya karşı mücadele edeceğimi kamuoyuyla paylaşmak isterim.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları