loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Yakup Akkaya, Hatay’da

CHP'li Yakup Akkaya, Hatay’da
Tarih: 30.03.2013 - 08:54
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Hatay’da temaslarda bulundu...

Hatay İl Emek Bürosu’nun faaliyetleri kapsamında Hatay’da temaslarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya “Komşuda yangın varken yapılması gereken alevleri söndürmeye çalışmaktır. Aksi halde alevler sizin evinizi de sarar. Oysa Hükümet, Suriye’de devam eden yangına benzin dökmekle meşgul.” dedi.

Hayatın her alanında örgütlenme zorunluluğundan bahseden Akkaya, gelişmiş ülkelerin ortak özelliklerinden birinin her alanda örgütlülük olduğunu, Türkiye’nin ise neredeyse bir araya gelmenin yasaklanmak istendiği bir ülkeye dönüştürüldüğünü anlattı.

İl Emek Bürosu’nun çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla da bir araya gelen Akkaya, ADD, ÇYDD, Eğitim-İş, DİSK ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Dinler kenti Antakya’ya bulunan bir havrayı da ziyaret eden Yakup Akkaya, Pesah(Hamursuz) Bayramını kutlayan Musevi Cemaati’nin liderlerinden de bilgi aldı.

Yakup Akkaya’nın Hatay ziyaretinde, CHP Milletvekilleri Mehmet Ali Ediboğlu, Hasan Akgöl, Hülya Güven, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Ankara İl Başkan Yardımcısı Fahri Yıldırım, İl Emek Bürosu üyeleri ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları