loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nı izleyen İmambakır Üküş: Değişim ve yenilenmenin anahtarı delegenin elinde

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nı izleyen İmambakır Üküş: Değişim ve yenilenmenin anahtarı delegenin elinde
Tarih: 25.07.2020 - 13:15
Kategori: Gündem

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "CHP'de değişim ve yenilenme zamanı. Kılıçdaroğlu, değişimin önünü açan bir karar aldı. Seçimler çarşaf listeyle olacak. Genel başkanın 75 kişilik tek anahtar listesi olacak" dedi.

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı başladı. Bugün genel başkan seçimi yapılacak, yarın ise Parti Meclisi belirlenecek.

Kılıçdaroğlu, kurultay öncesinde 80 il başkanıyla bir araya gelmiş, 75 kişilik bir aday listesi hazırladığını söylemişti. 

Kurultayı izleyen istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "CHP'de değişim ve yenilenme zamanı. Kılıçdaroğlu, değişimin önünü açan bir karar aldı. Seçimler çarşaf listeyle olacak. Genel başkanın 75 kişilik tek anahtar listesi olacak" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş, "Örgüt kimi isterse onu seçecek. Bu kararla MYK üyeleri örgütün önüne konuldu. Örgüt, delege gereğini yapacak. Eğer örgüt, delege gereğini yapmazsa bir daha şikayet etme hakkı olmaz. Değişim ve yenilenmenin anahtarı delegenin elinde. Dün kapısında 5 dakika görüşmek için saatlerce günlerce beklediği, azar işittiği insanlar delegenin adalet terazisinde tartılacak.
CHP'de değişim ve yenilenme zamanı. Hedef 2023. Hedef iktidar. Kurultay CHP'yi iktidara taşıyacak kadroları seçmeli. Koltukların gücünün arkasına saklanan koltuktan güç olan değil. Koltuklara güç verecek kadrolar seçmeli. Kimse Kılıçdaroğlu'nun arkasına saklanarak siyaset yapmamalı" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları