loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin çoğunluk olduğu Menemen Belediyesi meclisi yeni başkan vekili CHP'li Deniz Karakurt'u 4. tur sonu kura ile seçti

CHP'nin çoğunluk olduğu Menemen Belediyesi meclisi yeni başkan vekili CHP'li Deniz Karakurt'u 4. tur sonu kura ile seçti
Tarih: 01.12.2020 - 23:08
Kategori: Yerel

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un tutuklanmasının ardından boşalan başkanlık koltuğuna 4. turda kura ile seçilen CHP'li Deniz Karakurt vekalet edecek.

İçişleri Bakanalığı tarafından yürütülen soruşturma nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un yerine belediye meclisinde vekalet edecek isim 4 tur ve kura sonrası seçildi. Aksoy'un görevden alınmasının ardından boşalan koltuğa CHP'li Deniz Karakurt geldi. AKP yönetimi olayı yargıya taşıyacağını duyurdu. 

Belediye Meclisinde 4. tur oylama yapıldı. Yapılan oylamada eşitlik bozulmayınca kura çekimi yapıldı. Kura sonucu Belediye Başkan Vekili olarak CHP'li Deniz Karakurt belirlendi.

CHP İzmir İl Başkanı Av. Deniz Yücel sosyal medya hesabından duyurdu; 'Bugün Menemen Bld.Meclisi yaptığı seçimle, partimizin adayı Deniz Karakurt’u Başkanvekili seçti. Sayın Karakurt’u tebrik ediyorum.Menemen için bugün yeni bir başlangıçtır. Menemen’i Menemenliler ile birlikte yönetmeye devam edeceğiz.' dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları