loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin MSB'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir'de Şehit ve Gazi Derneklerini ziyaret etti

CHP'nin MSB'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir'de Şehit ve Gazi Derneklerini ziyaret etti
Tarih: 28.12.2023 - 13:42
Kategori: Siyaset

CHP'nin Milli Savunma Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir’de, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ile Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir’de; Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ile Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni (ŞAGAD) ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hafta sonu yaşanan müessif olay bizi yüreğimizden yaraladı, çok üzdü. Kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yakınlarına, TSK’ya ve silah arkadaşlarına sabır diliyoruz. Şu anda orada görev yapan fedakar askerlerimize, güvenlik kuvvetlerimize, diğer emniyet güçlerine zor coğrafi koşullarda ve meteorolojik şartlarda başarılar diliyoruz. Biz burada sizin şahsınızda, derneğinizin kurumsal yapısında şehit ailelerimize, şehitlerimize rahmet, minnet ve şükran duygularımızı iletmek, ömürlerinin güzel çağında bu vatan, bayrak için sağlıklarından vazgeçen gazilerimize desteklerimizi iletmek için geldik. Bu vesileyle İzmir’den başlayıp daha sonra Ankara’da da planlıyoruz bu tip ziyaretleri. Bu toplantıdan istifadeyle hem şahsınıza ve kurumsal yapınıza minnet duygularımızı iletirken hem de sizin şehit ailelerimiz ve gaziler konusunda bizden talepleriniz, iletmemizi istediğiniz, takip etmemizi istediğiniz konularda da bilgi talebinde bulunacağız.”

ŞAGAD Başkanı Erdem Çerçioğlu da, “Şehit cenazesinde Genel Başkan'a yapılanı kesinlikle saygısızlık olarak görüyoruz. Hiçbir partinin, terörle bağlantısı olan partileri ayırıyorum, özellikle ana muhalefet partisi liderinin şehit cenazesine katılıp katılmaması kimsenin tekelinde değildir. Şehidin ana babası dahi böyle bir şeyi talep edemez. O şehit olduktan sonra artık bu ülkeye mal olmuştur. Herkes katılabilir, gidebilir. Genel Başkana ‘Rahat rahat gezemez, edemez…’ Sayın Genel Başkan nereyi gezmek istiyorsa biz yanında yürürüz. Bu bizim o siyasi görüşe bağlı olduğumuz falan anlamına gelmesin. Sizin yerinizde başka bir ana muhalefet partisi olsa aynı şeyi ona da yaparız” diye konuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları