loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Muğla Büyükşehir adayı Osman Gürün: Eğer içinizde insan sevgisi yoksa; yaptığınız hiçbir işi doğru olarak yapabilmeniz mümkün değil

CHP'nin Muğla Büyükşehir adayı Osman Gürün: Eğer içinizde insan sevgisi yoksa; yaptığınız hiçbir işi doğru olarak yapabilmeniz mümkün değil
Tarih: 18.03.2019 - 14:13
Kategori: Yurt

CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Osman Gürün'den Muğlalılar'a mesaj var: "Eğer içinizde insan sevgisi yoksa; yaptığınız hiçbir işi doğru olarak yapabilmeniz mümkün değil. Ben herkesi kucaklamakla yükümlüyüm ve bundan da büyük keyif alıyorum."

CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Osman Gürün'ün 31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında hazırlanan yeni reklam filmi yayınlandı.

CHP'nin seçim şarkısının eşlik ettiği reklam filminde, Muğla'dan görüntüler ve Gürün'ün vatandaşlarla bir araya geldiği anlar yer alıyor.

Reklam filminde Muğlalılar'a seslenen Osman Gürün, şunları söylüyor:

"Köylerin terkedilmiş hale gelmemesi için kooperatifçiliğe önem veriyoruz. Alım garantili üretim yaptırmaya çalışıyoruz. Hayat kalitesini yükselten bir kırsal kesim yaratmamız lazım. Bütün çabamız onu üzerine gidiyor.

Eğer içinizde insan sevgisi yoksa; yaptığınız hiçbir işi doğru olarak yapabilmeniz mümkün değil. Hangi partiye oy vermiş, hangi düşüncedeymiş, nasıl giyiniyormuş, ben herkesi kucaklamakla yükümlüyüm ve bundan da büyük keyif alıyorum."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları