loading
Yükleniyor
close
SON DAKİKALAR

YENİ Parti'nin İstanbul il yönetimi ile 192 kurultay delegesi belli oldu

YENİ Parti'nin İstanbul il yönetimi ile 192 kurultay delegesi belli oldu
Tarih: 24.10.2026 - 19:19
Kategori: Siyaset

YENİ Parti'nin geçen hafta yapılan ön seçimin ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) denetimindeki 1. Olağan İstanbul İl Kongresi tamamlandı.

YENİ Parti'nin geçen hafta yapılan ön seçimin ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) denetimindeki 1. Olağan İstanbul İl Kongresi tamamlandı.

YENİ Parti'de üyelerin oy kullandığı il başkanlıkları ön seçimi geçen hafta sona ermiş, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, tek aday olarak ön seçime girmişti.

YSK denetimindeki YENİ Parti 1. Olağan İstanbul İl Kongresi de bugün yapıldı. Kongrede yapılan seçimde Özgür Çelik, il başkanı olarak seçilirken; kurultay delegeleri ve il yönetimi de belirlendi. Silivri'deki Marmara Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek Kaya İmamoğlu da kurultay delegesi seçildi.

YENİ Parti İl Başkanı Özgür Çelik; 

"YENİ bir hayat
YENİ bir iktidar!

Yeni Parti İstanbul 1. Olağan Kongremizi, örgütümüzün kararlılığı ve coşkusuyla gerçekleştirdik.

Yeni Siyaseti inşa etme yolunda gece gündüz demeden çalışan, omuz omuza saf tutan cefakâr ve emekçi örgütümüze, kıymetli delegelerimize canıgönülden teşekkür ediyorum.

Baskıların, haksızlıkların ve krizlerin gölgesinde yaşamaya zorlanan halkımızın sesi, sözü ve umudu olmak için biz buradayız.

Başta Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere, haksızca zindanlarda tutulan tüm yiğitlerin sesi olmaya devam edeceğiz.

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, inançlı kadrolarımızla iktidar mücadelemizi zafere kadar sürdüreceğiz.

Hep birlikte milletimizin açtığı yolda iktidara yürüyoruz. Bu yolun sonunda YENİ BİR HAYAT VAR!

Yolumuz açık olsun."

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları