loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin yeni TBMM Grup Başkanvekili Murat Emir oldu

CHP'nin yeni TBMM Grup Başkanvekili Murat Emir oldu
Tarih: 18.04.2024 - 13:53
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Grup Başkanvekili Burçu Köksal'ın yerine seçim yaptı. Yeni Gurup Başkanvekili olarak Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

CHP bugün TBMM'de kapalı gurup toplantısında seçimlerini yaptı. İzmir Milletvekili Sevda Erden Kılıç ve Ankara Milletvekili Murat Emir yarıştı. Seçimi Murat Emir kazandı.

Ankara MilletvekiliMurat Emir yaptığı paylaşımda oy verenlere teşekkür etti.

"Meclis grubumuzda yapılan seçimler sonucunda beni TBMM Grup Başkanvekilliği’ne seçen tüm milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da görev ve sorumluluk bilinci ile partimizi en iyi biçimde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğim."

CHP'de, Burcu Köksal’ın Afyon Belediye Başkanı seçilmesiyle boşalan Grup Başkanvekilliğine Ankara Milletvekili Murat Emir seçildi.

CHP grubu grup başkanvekili seçimi için bugün basına kapalı olarak toplandı. Grup Başkanvekilliği için Ankara Milletvekili Murat Emir ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç aday oldu. Yapılan seçim sonucunda Ankara Milletvekili Murat Emir 66 milletvekilinin oyunu alarak grup başkanvekili seçildi. Seçimde İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise 48 oyda kaldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim sırasında grup toplantısına katılmadı. Özel, seçimin tamamlanmasının ardından grup salonuna geldi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları