loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'ye 300 kişi katıldı

CHP'ye 300 kişi katıldı
Tarih: 06.10.2013 - 21:36
Kategori: Gündem

Aralarında AKP ve Demokrat Partili vatandaşlarında bulunduğu 300 kişi, düzenlenen törenle CHP'ye katıldı...

Samatya'da bulunan Palmiye Çay Bahçesi'nde düzenlenen törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP Genel Sekreter Binnur Tamaylıgil, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı katıldı.

Etkinlikte konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, toplumda bir ön yargı olduğunu belirterek, "6 ay sonra yapılacak olan seçimde Fatih, CHP'li bir belediye başkanı tarafından yönetilecek. CHP olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanacağız" dedi.

Salıcı'nın ardından söz alan Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 2014 yılında yapılacak seçimlerde toplumcu ve demokratik bir belediyecilik anlayışıyla Türkiye'yi birleştirmek gayesinde olduklarını belirtti.

Türkiye'nin tüm sınırlarını açtığını belirten Tanrıkulu, "Afganistan'dan, Çeçenistan'dan, Tunus'tan, Afrika'dan gelenlerin ne işi var bizim topraklarımızda? Suriye savaşı, bizim savaşımız haline geldi bu hükümet döneminde" diye konuştu.

Genel Sekreter Binnur Tamaylıgil ise Fatih ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ardından 2015'te CHP'nin iktidara yerleşeceğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından CHP'ye geçen vatandaşlara CHP rozetleri, partililer tarafından takılarak tören sonlandırıldı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları