loading
close
SON DAKİKALAR

Christian Wulff Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Christian Wulff Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti
Tarih: 20.03.2014 - 15:15
Kategori: Siyaset

Federal Almanya’nın eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti...

CHP Genel Merkezi’nde yapılan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Federal Almanya’nın önceki Cumhurbaşkanı Christian Wulff arasındaki görüşme yaklaşık olarak bir saat sürdü.

Türkiye-Almanya, Türkiye-AB ilişkileri ile Türkiye‘deki genel durum ve uluslararası güncel konuların ele alındığı görüşmede, eski Cumhurbaşkanı Wullf anamuhalefet CHP’nin görüşlerini Genel Başkanı’nın ağzından dinlemenin, birlikte değerlendirmenin çok önemli olduğunu belirtti. Bu görüş alışverişinden çok memnun kaldığını da açıklayan Wulff, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Almanya’da görmekten mutlu olacağını ve kendisinin Almanya’yı daha sık ziyaret etmesinin her açıdan önemli olacağını söyledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’da görüşmeden sonra, bütün demokratik ülkelerde örnek alınması gereken ahlak ve dürüstlük anlayışının doğal sonucu olarak, kendisine yöneltilen çeşitli suçlar karşısında hesap vermekten kaçmayıp, bilakis adalet önünde, hukuk önünde hesap verebilmek için Cumhurbaşkanlığı makamından ayrılmayı tercih eden Cumhurbaşkanı Wulff’un tutum, davranış ve ilkeli duruşunun her siyasetçi, özellikle de ülkemizin bu günkü yöneticileri için örnek olması gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu görüşmenin hukuk devleti, demokrasi, insan hakları ve AB ile ilişkiler açısından da çok yararlı bir görüşme olduğunu belirtti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Almanya’nın eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff arasındaki görüşmeye Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ve CHP Milletvekili Osman Korutürk de katıldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları