loading
close
SON DAKİKALAR

''Çiftçi 8 kilo buğdaya bir litre mazot alabiliyor''

''Çiftçi 8 kilo buğdaya bir litre mazot alabiliyor''
Tarih: 14.03.2014 - 13:09
Kategori: Ekonomi

Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, Balıkesir’de: ''Çiftçi 10 yıl önce 3 kilo buğdaya bir litre mazot alırken bugün 8 kilo buğdaya bir litre mazot alabiliyor''

Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, çiftçinin 10 yıl önce 3 kilo buğdaya bir litre mazot alırken bugün 8 kilo buğdaya bir litre mazot alabildiğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve partililer ile Manyas’a gelen Günaydın, buradaki konuşmasında, hükumetin tarım politikasından dolayı çiftçinin mağdur olduğunu ve ekip biçmekten vazgeçtiğini savunarak, son 10 yılda iki Trakya büyüklüğünde arazinin toplamı olan 36 milyon dekar araziyi ekmeyerek boş bıraktığını ileri sürdü. Günaydın, “Çiftçi 10 yıl önce 3 kilo buğdaya bir litre mazot alırken bugün 8 kilo buğdaya bir litre mazot alabiliyor” dedi.

CHP iktidarında mazotu çiftçiye rafineriden çıkış fiyatına vereceklerini dile getiren Günaydın, şunları kaydetti:

“Başçalan Obama’dan geri kalır mı? Onun beyaz sarayı olur da bizimkinin olmaz mı? O da Atatürk Orman Çiftliği’nde ağaçları kestirip ak saray yaptırdı. Eğer o sarayı onun başına yıkmazsak bu hayat bize haram olsun. Önce devlet başkanlığı istiyordu, şimdi baktı durumlar kötü, üç dönem engelini kaldırmaya çalışıyor. Neymiş millet baskısı varmış. Korkuyor, koruma zırhına bürünüyor. Biliyor ki Yüce Divan’a gidecek. AK Parti demek, alt tarafa iman, üst tarafa han, hamam demektir. Şu anda meşruiyetini yitirmiş bir Bakanlar Kurulu var, daha fazla dayanamazlar, göreceksiniz. Bu yıl içinde erken genel seçim yapılır. 30 Mart’ta bu hırsızları, çeteyi sıfırlamaya var mısınız?”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları