loading
close
SON DAKİKALAR

Cildinizi acı çekmeden yenileyin

Cildinizi acı çekmeden yenileyin
Tarih: 12.02.2012 - 12:27
Kategori: Sağlık, Yaşam

Dr. Emre Çiçek, Türkiye'de ilk kez kendisi tarafından uygulanan Exilis CRT yöntemi ile bu olumsuzluklardan korunarak yenilenmenin nasıl mümkün olduğunu anlattı

Cildimizin, gençliğini ve pürüzsüzlüğünü borçlu olduğu en önemli maddelerden biri kolajendir. Kolajen, elastin ve keratinin de yardımıyla cilde güç, esneklik ve direnç kazandırır. Ancak yaş ilerledikçe vücut kolajen üretimini yavaşlatır ve ciltteki kolajen miktarı azalır. Bu da aynaya baktığımızda bizi rahatsız eden kırışıklık ve sarkmalara neden olur.

Exilis CRT Nedir?

Exilis CRT cilt hücrelerini yenilemek için kullanılan en yeni teknolojidir. Sisteme adını veren -Collagen Refill Tecnology – CRT’ sayesinde, yaşın ilerlemesiyle birlikte cildin kaybettiği kolajen geri kazandırılır. Bunun için önce kolajen fiberleri ısı ile uyarılır ve çözülme süreci başlar. Ultrasound dalgaları, kolajen fiberlerini mekanik etkisi ile dağıtır, kolajenin yapısı hızlı ve etkili bir biçimde ayrıştırılır.Cildin doğal iyileşme sürecinin sonucu olarak fibroblastlar uyarılarak yeni kolajen üretimi sağlanır.

Cilt yeni kolajen ile dolarak daha düzgün bir görünüme kavuşur. Exilis CRT’yi Türkiye ile tanıştırarak pek çok ünlü kişiye de uygulamış olan Dr. Emre Çiçek, bu uygulama ile selülit görünümünün, çatlakların, sarkmanın, ilk seanstan itibaren gözle görünür miktarda azaldığını belirtip, ürünün en hızlı tedavi sürecini sunduğunu, FDA onaylı ve tamamen güvenilir olduğunu söylüyor.

Exilis CRT için tavsiye edilen 4-6 seanslık bir süreçtir. Uygulama 7-10 gün aralıklarla yapılır ve tüm yüze uygulama yapıldığı takdirde yaklaşık 45 dakika sürer. En güzel yanlarından biri de uygulama sırasında hiç acı duyulmaz ve kişi uygulamanın hemen ardından günlük yaşamına döner.

Dr. Emre Çiçek Kimdir?

Medikal Estetik uzmanı Dr. Emre Çiçek, Exilis CRT yöntemini Türkiye’de tek kullanan doktordur. Hem Türkiye’de hem yurtdışında birçok üniversitede bölgesel zayıflama, akupunktur, lazer tedavileri, saç ekimi, biocavitasyon, botox - dolgu, kök hücre tedavileri gibi alanlarda eğitimini almış olan Dr. Emre Çiçek, Exilis CRT gibi başka birçok teknolojiyi de Türkiye’ye getirmesi ile tanınmaktadır ve birçok ünlü isme de hizmet vermiştir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları