loading
close
SON DAKİKALAR

Çimentoyla kalça dolgusu!

Çimentoyla kalça dolgusu!
Tarih: 11.02.2012 - 19:50
Kategori: Dünya

Sahte doktor, hastasının kalçasına uyguladığı estetik ameliyatında Japon yapıştırıcısı ve çimento kullanınca bir facia ortaya çıktı!

ABD'de Oneal Ron Morris adlı sahte doktor, bir kadının kalçasına şekil vermek amacıyla dolgu maddesi, Japon yapıştırıcısı ve dolgu macunu enjekte etmekten tutuklandı.

30 yaşında cinsiyet değiştirdiği belirtilen sahte doktor Morris, kalçasından ameliyat olmak isteyen müşterisine çimento, mineral yağı gibi maddeler enjekte ederek ameliyatta Japon yapıştırıcısı kullandı. Ameliyattan kısa süre sonra karın boşluğundan başlayarak tüm vücuduna yayılan acının dayanılmaz boyutlara ulaşması üzerine mağdur kadın hastaneye gitti.

O karışımın içinde çimento bile vardı...

Kadının tedavisini yapan doktorlar, ameliyatın lisansı olmayan bir pratisyen tarafından yapılmasından şüphelenerek şikayette bulundular. Şikayetten kısa süre sonra bulunan Morris, lisansı olmadan müdahale etmek ve vücuda zarar vermekten dolayı tutuklandı. Sahte doktorun müşterisiyle ‘kozmetik amaçlar’ adı altında 700 dolara anlaştığı bildirildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları