loading
close
SON DAKİKALAR

Cinayetle sonuçlanan masa-sandalye kavgası kamerada

Cinayetle sonuçlanan masa-sandalye kavgası kamerada
Tarih: 12.09.2014 - 16:12
Kategori: Gündem

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki Erol Dernek Sokak'ta, bitişik iki kafe işletmecisinin masa-sandalye tartışması cinayetle bitti...

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki Erol Dernek Sokak'ta, bitişik iki kafe işletmecisinin masa-sandalye tartışması cinayetle bitti. Başından kurşunlanan Bayram Özkan adlı kafe sahibi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay anında çevrede bulunan kişiler, ambulansın da polisin de olay yerine geç geldiğini söyleyerek tepki gösterdiler.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manukyan ailesine ait 4 katlı apartmanın altında bulunan Yeşilçam Kafe ile Sokak Kafe işletmecileri olan Bayram Özkan ile Murat Tosunoğlu arasında 2-3 gün önce dükkan önüne konulan masa sandalyeler yüzünden tartışma çıktı. Zaman zaman sertleşen tartışma, dün öğle saatlerinde kavgaya dönüştü. Sokak Kafe işletmecisi Murat Tosunoğlu, iddiaya göre, üzerinde taşıdığı silahı Yeşilçam Kafe işletmecisi Bayram Özkan'a doğrultarak ateş etti.

Başından tek kurşunla yaralanan Bayram Özkan'a ilk müdahaleyi yine aynı sokakta bulunan Beyoğlu Aile Sağlığı Merkezi'ndeki sağlık görevlileri yaptı. Özkan, daha sonra olay yerine ulaşan ambulansla Şişli'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan saldırgan Murat Tosunoğlu bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Bu arada olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde olay yerindeki tartışma ve kaçışmalar yer alıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları