loading
close
SON DAKİKALAR

Çocuğunun gözü önünde öldürdü!

Çocuğunun gözü önünde öldürdü!
Tarih: 30.03.2013 - 17:43
Kategori: Kadın

İzmir'in Buca İlçesi'nde, Bahar Ç., 5 yıldır birlikte yaşadığı Yaşar Uysal'ı, iddiaya göre, kendisini aldattığını öğrenmesi üzerine çıkan tartışmada çakı ile öldürdü. Çiftin 7 yaşındaki çocukları olayı gördü

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında, Ufuk Mahallesi 845 Sokak 24 numaradaki 3 katlı binanın merdivenlerinde meydana geldi. 6 aydır işsiz olan oto elektrik tamircisi Yaşar Uysal (35) ile ev hanımı Bahar Ç. (Çetinkaya) (25) 5 yıl önce birlikte yaşamaya başladı. İlk evliliğinden 2 çocuğu olan Bahar Ç.'nin Uysal ile birlikteliğinden de bir çocuğu oldu. Mutlu başlayan ilişkileri Bahar Ç.'nin iddiaya göre, şiddet görmeye başlaması üzerine son buldu. Sık sık tartıştıkları belirtilen ikili bu gece geç saatlere kadar birlikte sohbet edip içki içti. İkilinin sohbeti, iddiaya göre, Bahar Ç.'nin aldatıldığını öğrenmesi üzerine tartışmaya dönüştü. Büyüyen tartışmada Bahar Ç., Uysal tarafından darp edildi. Sinirlerine hakim olamayan Bahar Ç., evden çıkarak bina merdivenlerinden 1'inci katına kadar inen Uysal'ın peşinden gitti. Bahar Ç., burada yakaladığı Uysal'ı yanına aldığı çakı ile kalbinin altından ve sağ bıçağından yaraladı. Bağrışmalar üzerine uyanan ve evlerinden dışarı çıkan komşuları, kanlar içinde yere duran Yaşar Uysal'ı gördü. Durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

KÜÇÜK KIZ OLAYI GÖRDÜ

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Uysal'ı ambulans ile Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Bahar Ç. de gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Şehit Coşkun Erçin Polis Merkezi'ne götürüldü. Kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan Yaşar Uysal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Bahar Ç. ise Bozyaka'daki Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Bahar Ç.'nin buradaki ilk ifadesinde, birlikte yaşadığı Yaşar Uysal'ın kendisini zaman zaman darp ettiğini, olay anında kendisini aldattığını öğrenince de sinirlerine hakim olamadığını ve cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Yaşar Uysal'ın cesedi yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan, evdeki çocuklardan 2'sinin uyuduğu, bağrışmalar üzerine uyanan 7 yaşındaki Berfin'in ise yaşanan kavgayı gördüğü belirtildi. Evdeki 3 çocuğun çiftin yakınlarına teslim edildiği kaydedildi. Bahar Ç.'nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları