loading
close
SON DAKİKALAR

Çocuklardan gezi parkına destek

Çocuklardan gezi parkına destek
Tarih: 05.06.2013 - 16:34
Kategori: Yerel

Bakırköylü çocuklar, Taksim Gezi Parkı’nda yaşananlardan etkilenerek ağaçları kesmeyin mesajları içeren dövizleri taşıdılar...

Bakırköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5 Haziran Çevre Günü ve Haftası etkinliklerine katılan çocuklar Taksim Gezi Parkı’nda yaşananlardan etkilenerek ağaçları kesmeyin mesajları içeren dövizleri taşıdılar.

Başkan Yardımcıları Turgay Akbal, Yervant Özuzun ve Güngör Gün’ün de katıldığı etkinlikte çocuklar mesaj vermenin yanı sıra dans ve müzik gösterisi de yaptılar.

Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in çocuklara mesajını okuyan Başkan Yardımcısı Yervant Özuzun da,” 2012 yılında Bakırköy Belediyesi olarak 4.680 ton geri dönüşebilir ambalaj atığı, 268 ton bitkisel atık yağ, 126 ton tıbbi atık, 230 madeni atık yağ,247 ton ömrünü tamamlamış lastik ve 2.6 ton da atık pil topladık ve bu atıkların çevreyi kirletmesine engel olduk. Ayrıca Bakırköy’de yaptığımız yeşillendirme çalışmaları ile Bakırköy’de kişi başına düşen yeşil miktarını 9.8 metrekareye çıkarttık. Gürültü kirliliğinin önlenmesi, plastik poşetlerin kullanımının önlenmesi ve %100 Ekolojik Pazar çalışmalarımızda devam ediyor.”dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları