loading
close
SON DAKİKALAR

Çocuklu ailenin üzerine molotof!

Çocuklu ailenin üzerine molotof!
Tarih: 12.02.2012 - 11:34
Kategori: Şehir

Terör örgütü yandaşları molotoflarını bu kez biri bebek 3 çocuklu ailenin üzerine atmaktan da çekinmedi.

Terör örgütünün onlarca yandaşı Zeytinburnu sokaklarında 5 Kasım gecesi kin kusuyor. Molotof kokteylleri havai fişekler hedef gözetmeksizin her yana fırlatılıyor. Benzin istasyonu daha büyük bir yangına neden olmak için saldırıya uğruyor. Yine güvenlik kameralarının o sırada kaydettiği görüntülerde bir sokak var. 

Yolu alev ve dumandan etrafın görülemediği o sokaktan geçen bir kişi kaçarak kendini koruyabiliyor. Ancak öyle bir görüntü var ki bu izleyen herkesi dehşete düşerecek türden.

Biri bebek 3 çocuğuyla yolda ilerleyen anne ve baba uzun süre akıllarından çıkmayacak bir dehşeti çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Üstelik kaldırımda başkaları da var. Terör örgütü yandaşlarının attığı yanıcı maddeler bu kaldırımda art arda patlıyor. Baba ailenin en savunmasız üyesini arabasındaki bebeği olay yerinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Anne diğer çocuklarına kalkan olmaya çalışıyor. 

Ancak molotofkokteyllerinin ardı arkası kesilmiyor. Vicdansızlar, can havliyle oradan uzaklaşmaya çalışan 5 kişilik ailenin bulunduğu kaldırıma yanıcı madde atmayı sürdürüyor.

Bu görüntülerin ardından herekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 21 kişiyi gözaltına aldı. 2 kişi serbest bırakıldı. 19 kişi ise Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Operasyon anı, şüphelilerin katıldığı eylemler ile polisin bu kişilere yönelik düzenlediği operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye görüntüleniyor.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları