loading
close
SON DAKİKALAR

Çok güzelsin Vahide

Çok güzelsin Vahide
Tarih: 12.02.2012 - 13:35
Kategori: Medya

Gördüğü kemoterapi nedeniyle dökülen saçlarını “Adını Feriha Koydum” dizisinin setinde kestiren Vahide Gördüm’e sanat dünyasından destek yağdı.

Bir süre önce göğüs kanseri teşhisi konulan Vahide Gördüm’ün, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını dizi setinde kestirirken çekilen fotoğrafı, sanat camiası ve hayranlarını çok etkiledi. Dün herkes Vahide Gördüm’ün o fotoğrafını konuştu. Bir çok kişi “Keşke göz önünde kestirmeseydi” derken büyük bir çoğunluk o fotoğraf karesinin bir çok yönden çok anlamlı olduğunu belirtti.

Vahide Gördüm’ün oyuncu eşi Altan Gördüm, o fotoğraf karesi için şunları söyledi:

“Vahide dizi ekibine ‘Birlikte yola çıktık, sizler bana çok yardımcı oldunuz. Saçlarımı kendi kuaförümde de kestirebilirdim ama sizlerle paylaşmak istedim’ dedi. Hatta setten ayrılanları da çağırttı. Böyle bir birliktelik, güç, pozitif enerji oluşturmak adına yaptı. O fotoğrafı cep telefonumla çektim, twitter’da profil fotoğrafı yaptım.(Şimdiye dek bu hastalığın pençesindeki insanları hep perukla görüyorduk sözlerimize) Yok Vahide perukta takmayacak. Bayram için iki gün Şile’ye gitti. Mesela orada havanın güzel olduğu anlarda kafasına bir şey takmadı, serin olduğunda ise bandana taktı. Peruk takmayı düşünmüyor. Hatta ‘aynı peruktan yaptıralım diziye devam et’ dediler ama kabul etmedi. Zaten dinlenmesi ve hijyenik ortamda olması gerekiyor. İyileşirse zaten sete döner.

(Twitter’da saçsız bile çok güzel yorumları var sözlerimize) Kesinlikle öyle. Resim güzel olduktan sonra çerçevenin ne önemi var. Bir yönetmen arkadaşımız ‘Vahide’ye bu haliyle filmde oynatmak istiyorum’ dedi. Buna çok güldük. Şubat’ta kemoterapiler bittikten sonra setlere dönecek.”

Önce eleştirdi sonra çark etti

Popçu Harun Kolçak, fotoğrafı görünce twitter’da “Vahide Gördüm, adını ‘ucuz roman’ koydum Kanser tedavisi görmüş, 6 ayda bir kontrole giden biri olarak bu reaksiyonu verdim, veriyorum da! Kemoterapi yüzünden dizi setinde saç kestirmek. Ucuz bir acındırma ve reyting amaçlı değil mi? Ben de tedavi gördüm. Aylar sonra duyuldu” diye yazdı. Ancak gelen tepkiler üzerine bu kez “Sözüm Vahide Gördüm’e değil, bunu malzeme yapanlara. Lütfen anlayınız” diye açıklama yaptı. 

Herkes bu kareyi konuşuyor

Vahide Gördüm’ün fotoğrafı sosyal medyada da çok konuşuldu. Ünlü ünsüz pek çok insan, Vahide Gördüm’e destek mesajları yazdı:

PARLA ŞENOL: Vahide, aman tanrım! Güzelliğin, duruluğun, diriliğin iyice belirginleşmiş saç çerçeven olmayınca! Seni çok seviyorum 

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Bazen insan acısını paylaşmak ister. O insan onurlu insandır. Vahide hanım paylaştı. Paylaşmaktan anlamayanlara kapak olsun.

CEYHUN YILMAZ: İnancım üzerine yemin ederim ki Vahide Gördüm benim saçıma benzeyen saçıyla gördüğüm en güzel kadın. Ve ‘teselli’ye girer diye söyleyemedim.

CEYDA DÜVENCİ: En güzel kalpli, en güzel yüzlü kadın hepimiz yanındayız. Geldiği gibi gidecek tüümm kötülükler.. 

YILMAZ MORGÜL: Ben ne insanlar gördüm, vicdansızlara gördüm, şifan Allah’tan Vahide Gördüm.

Vahide Gördüm’e hayranları da destek mesajları yazdı:

Saç nedir ki, ben ne saçlar gördüm kafaları yoktu.. Böyle de çok güzelsin. Gülay Güleç

Vahide Gördüm ve Onur Ünlü’nün iyileşmesini çok çok çok istiyorum. Sinema ve tiyatroda iyi işler yapan insanlara muhtacız. Hele böylelerine! çicekdurbunu 

Bu fotoğraflarda melek gibi güzel. Gerçek bir kadın gibi güçlü ve doğal. En kısa zamanda iyileşeceğine şüphem yok. ozge. 

Vahide Gördüm’ün saçlarını dizi setinde, uluorta kestirmesi beni hiç rahatsız etmedi. Kim bilir kaç insan o fotoğraflarla farkındalık yaşayacak. Cüneyt 

“Vahide Gördüm’ün saçlarının kesilmesini gözyaşları içinde izlediler” yazmışlar! Böyle bir angutluk yok ya. Kadının morale ihtiyacı olduğu zaman hem de! Barış Karamehmetoğlu 

‘Vahide’nin bu fotoğrafı vermesi çok doğru...’

Bir dönem kanserle mücadele edip yenen ve bu hastalığın yenilebileceğini ama en önemlisinin korunmak olduğunu sürekli dile getiren Filiz Akın, meslektaşı Vahide Gördüm’ün fotoğrafına destek verdi. İşte Akın’ın sözleri: “Böyle bir fotoğrafı niye paylaşmasın ki? İnsanlara bir uyarı olur bu fotoğraf. Kanser çağın vebası oldu. İnsanların bunu fark etmesi için Vahide Gördüm’ün yaptığı çok doğru. Ben de o günleri unutmayayım diye eşime bir fotoğraf çektirmiştim. Boğazımdaki yaralardan sular akıyordu, karnım delik oradan besleniyorum eşim bunun fotoğrafını çekti. Rahmetli Ufuk Güldemir bizi canlı yayına almıştı ve bu fotoğrafı insanlara şok olsunlar diye gösterdi. Ben de kirpik yok, kaş yok, başımda bir tane tüp, midem şiş. Yüzüklerin Efendisi’ndeki yaratık gibi. Bu fotoğraf benim açımdan hoş bir şey değildi ama insanları sarsmak için TV’de gösterdim. Dikkat etmeleri gerektiğini göstermek için yayınlattım. Benim saçlarımı da dizinin arasına oturttup, eşim kesmişti.” 

Göğüs kanseri tedavisi gören Oya Başar ise “Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Hastalığım süresince peruk takmak benim tercihimdi” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları