loading
close
SON DAKİKALAR

Çorlu tren katliamında çocuklarını yitiren annelerden TCDD'nin bayram reklamına tepki

Çorlu tren katliamında çocuklarını yitiren annelerden TCDD'nin bayram reklamına tepki
Tarih: 24.05.2020 - 17:23
Kategori: Gündem

Çorlu tren katliamında çocuklarını kaybeden anneler TCDD'nin bayram dolayısıyla yayınladığı reklama tepki gösterdi.

TCDD, Twitter hesabından bayram için hazırlanan bir videoyu paylaştı. "Yeter ki sağlık olsun da bu bayram da böyle olsun" ifadelerinin yer aldığı TCDD'nin videosu kurumun Twitter hesabından, "Bu bayram özlem dolu yolculuklar yaparak sevdiklerimizle bir araya gelemesek de; gönül sofralarında, muhabbette, hasrette buluşacağız! Mesafelerimiz uzak olsa da sevinçlerimizle, sevgimizle, umut dolu yarınlarla yine beraberiz. İyi Bayramlar Türkiye’m!" notuyla paylaşıldı.

TCDD'nin paylaşımına 8 Temmuz 2018'de Çorlu'da ihmaller sonucu meydana gelen tren katliamında çocuklarını yitiren aileler tepki gösterdi.

Kızı, 2 kardeşi ve yeğenini faciada yitiren Zehra Bilgin, TCDD'ye, "İyi bayramlar dilemek? O nasıl olacak? Evladımı, kardeşlerimi aldı ihmalleriniz. Bize bir cehennem inşa ettniz bu acılar içinde. Bayram nerde? Ben göremiyorum. Ben nasıl yanıyor isem bugün, sebep olanlar da, aynısı yaşasın inşallah" sözleriyle tepki gösterdi. Bilgin kızı Bihter'in fotoğrafını paylaşarak, "kaza değil cinayet, ihmal cinayettir. Vebali sizinle olsun" dedi.

Oğlu Oğuz Arda Sel'i Çorlu'daki tren faciasında yitiren Mısra Öz de TCDD'ye şu sözlerle tepki gösterdi:

"Çorlu tren katliamına sebep olanlara cevaben; Bizim bayramlarımızı çalan sizsiniz! Yarınlarınız olmasın. Hiçbir hasretinizin sonunda kavuşmak olmasın! Katlettikleriniz kadar kahrolun!"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları