loading
close
SON DAKİKALAR

Çorlu'da polisin bahçesinde otururken darbettiği yurttaş yaşadıklarını anlattı: Polis otosunda, hastanede ve karakolda da dövdüler

Çorlu'da polisin bahçesinde otururken darbettiği yurttaş yaşadıklarını anlattı: Polis otosunda, hastanede ve karakolda da dövdüler
Tarih: 26.05.2020 - 16:47
Kategori: Gündem

Çorlu'da polis şiddetine maruz kalan Mehmet Gültaş, yaşadıklarını anlattı. Gültaş polis şiddetinin, arabada, hastanede ve karakolda da devam ettiğini söyledi.

Çorlu'da evinin bahçesinde otururken polis şiddetine maruz kalan Mehmet Gültaş, yaşadıklarını anlattı.

KRT TV yayınına bağlanan Gültaş şunları söyledi:
"Her gelen bir tane vurdu. Bana niye vurdunuz, ben niye vurduğunuzu bile bilmiyorum? Ben hırsızlık mı yaptım, aramam mı var, terör suçlusu muyum, birini taciz ya da tecavüz mü ettim? Beni niye bu hale soktular? Beni, eniştemi, kardeşimi götürdüler. Bizi götürürken arabada da bir güzel dövdüler. Götürüldüğümüz hastanede kamera olmayan bir odaya soktular orada da dövdüler. Darp raporu alındıktan sonra dövdüler. Hem küfrettiler, hem dövdüler. Kamera olmayan küçük bir odaya götürdüler. Beni ayağa kaldırıp duvara yasladılar, ters kelepçeliyiz. Bana 'Ben sana seni kafaya taktım, demedim mi' dedi. İki tane ele başı, kışkırtan, telsizden yalan anonsu geçen polis vardı. Oradan karakola götürdüler. Beni karakolda da dövdüler."

Ne olmuştu?
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde evlerinin bahçesinde oturan Gültaş ailesi, polis ekipleri tarafından feci şekilde darbedildi. Çevredekilerin çektiği ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde polis ekiplerinin evlerinin bahçesinde oturan bir kişiyi coplayarak, yaka paça dışarı çıkardıkları görüldü. 

​Valilikten yapılan açıklamada, 2 kişinin polise mukavemetten gözaltına alındığı, sokağa çıkma yasağını ihlalden haklarında  idari işlem yapıldığı, polislerin ise açığa alındıkları duyurulmuştu.

İlgili haber:
Çorlu'da polis evinin bahçesinde oturan kişileri darbetti

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları