loading
close
SON DAKİKALAR

Çorlu’daki faciada kızını kaybeden acılı baba Gürkan Köse: 'Şov yapıyorsunuz' bile diyebildiler bizlere

Çorlu’daki faciada kızını kaybeden acılı baba Gürkan Köse: 'Şov yapıyorsunuz' bile diyebildiler bizlere
Tarih: 12.08.2020 - 11:21
Kategori: Gündem

Tek çocuğu 16 yaşındaki Sena Köse'yi ve iki yeğenini Çorlu'daki tren faciasında kaybeden Gürkan Köse sosyal medya hesabından adalet talep ederek sesini duyurmaya devam ediyor.

Çorlu’da 8 Temmuz’da, 25 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce kişinin yaralandığı tren faciasının ardından kazada hayatını kaybedenlerin yakınları yaşadıkları acıları sosyal medya hesaplarından duyurmaya çalışıyorlar.

Faciada 16 yaşındaki kızı Sena Köse’yi ve iki yeğenini kazada kaybeden Gürkan Köse de sorumluluğu bulunanların yargılanması talebini her gün sosyal medya hesabı üzerinden dillendiriyor.

Twitter hesabından 2 yıl geçmesine rağmen sorumluların hala hesap vermediğine dikkat çeken Gürkan Köse şu ifadeleri paylaştı:

"Şov yapıyorsunuz bile diyebildiler bizlere.!!! Prensesimdi,Canımdı... Bunun şovu,maddi karşılığı varmıdır,olabilirmi sizce.??? #CorluTrenKatliamı'dır bunu herkez duyacak,öğrenecek... Köprü yaparken halat kopuyor ölen yok!!! ,elin adamı intihar ediyor buna GURUR diyoruz... #CorluTrenKatliamı'nda tam 25 can ölüyor,yüzlerce yaralı... İntihar değil istifa bile yok.!!! İki yıldır yağmur diyorsunuz.!!! Ama ben,biz ve hepimiz sizde Vİicdan ve karakter yok diyoruz...

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları