loading
close
SON DAKİKALAR

DABB seminerleri Mersin’de başladı

DABB seminerleri Mersin’de başladı
Tarih: 28.09.2014 - 20:23
Kategori: Yerel

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, DABB’da hiçbir siyasi ayrımın olmayacağını belirterek; ‘DABB Doğu Akdeniz’dir. Akdeniz tüm Türkiye’dir’ dedi.

‘’DABB AKDENİZ’DİR, AKDENİZ TÜM TÜRKİYE’DİR’’

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin düzenlediği seminerde konuşan DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, DABB’da hiçbir siyasi ayrımın olmayacağını belirterek; ‘’ DABB Doğu Akdeniz’dir. Akdeniz tüm Türkiye’dir’’ dedi.

HEDEFİMİZ, MİSYONUMUZ BELLİ

Türkiye Belediyeler Birliği ile Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Ayaş (Sebaste) beldesinde ortaklaşa düzenlediği eğitim seminerleri DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in açılış konuşmasıyla başladı. Mersin’den Antalya’ya, Adıyaman’dan Niğde ve Malatya’ya kadar 20 belediyeden toplam 105 katılımcının hazır bulunduğu çalışmada Başkan Çetin, ‘’Hedefimiz de misyonumuz da belli; hem DABB’ı büyütmek hem de el ele vererek ortak projeler geliştirmektir’’ dedi.

KARDEŞ BELEDİYECİLİK OLACAK

DABB seminerleri Mersin’de başladı

DABB’ın üye sayısını kısa zamanda hızla artırdığını belirten Başkan Soner Çetin, Türkiye’nin en güçlü birliklerinden biri olmaya çalıştıklarını söyledi. ‘’DABB Doğu Akdeniz’dir, Akdeniz de tüm Türkiye’dir’’ diyen Çetin şöyle devam etti: Kardeş belediyeciliği ve dayanışmayı önemsiyoruz. Özellikle kısıtlı olanaklara sahip belediyelerin yanında olacağız. Bazı projeleri birlikte yapacağız ve DABB’da hiçbir siyasi ayrım gözetmeyeceğiz. DABB cazibe merkezi olacak ve yeni katılımlarla daha da güçleneceğiz.

AĞBABA: PROJELERDE İŞBİRLİĞİ

Seminerlerin ikinci gününe katılan Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, DABB’ın büyümesi için gereken her türlü desteği vereceklerini vurgularken, ‘’Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği öyle bir işlev üstlenecek ki birlik içindeki iyi bir proje diğer belediyelerde de uygulanacak. Bu sadece araç gereç anlamında bir işbirliği olarak kalmayacak’’ diye konuştu. Kamu maliyesinin tartışıldığı seminerde belediye başkanları ayrı bir oturumda görüş alışverişinde bulundu.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları